Quantcast
THE STREAM

Άλογο μπαίνει σε μπαρ στην πόλη Σαντιγί της Γαλλίας, αποδεικνύει ότι ζούμε σε ανέκδοτο

Συνέβη 30 χιλιόμετρα από το Παρίσι, όσο παράλογο κι αν ακούγεται


THE NEWSROOM · 2 Οκτωβρίου 2018

Το έχουμε αναλύσει πολλές φορές ότι η πραγματική ζωή είναι καλύτερη από τη φαντασία, το χιούμορ, τη σάτιρα – είναι καλύτερη ακόμη κι από το Ίντερνετ. Ό,τι εξυπνάδα κι αν σκεφτούμε, έρχεται μια μέρα γαμιώντας η πραγματικότητα να την κατεδαφίσει. Αυτό ακριβώς συνέβη στις 24 Σεπτεμβρίου σε μια μικρή πόλη της Γαλλίας, 30 χιλιόμετρα βορειότερα από το Παρίσι, όταν ένα άλογο αποφάσισε να αγνοήσει χιλιάδες κλισέ και τετριμμένα ανέκδοτα και να μπει σε ένα μπαρ. Και μάλιστα, το όνομα της πόλης που συνέβησαν όλα αυτά ήταν Σαντιγί.

Κι όμως, δεν γράφουμε παραλογισμούς. Όπως δήλωσε ο εκπαιδευτής της φοράδας, Jean-Marie Beguignem στην εφημερίδα Ouest-France, όλα ξεκίνησαν όταν έχασε τον έλεγχο της καθώς την οδηγούσε από τον στάβλο στον ιππόδρομο. Το άλογο τότε αποφάσισε ότι δεν αξίζει να τρέχεις γύρω γύρω για να τζογάρει ο κάθε μαλάκας όταν μπορείς να πας για σφηνάκια, με αποτέλεσμα να μπει καλπάζοντας στο μπαρ του Stephane Jasmin. H κάμερα του καταστήματος είχε την τιμή να καταγράψει αυτό το μαγευτικό γεγονός.

Δείτε το βίντεο:

Όσο κι αν το άλογο φαίνεται να μπαίνει εξαιρετικά ενθουσιασμένο, δεν μπορεί κανείς να πει το ίδιο για τους θαμώνες και τον μπάρμαν, οι οποίοι διακρίνονται να τρέχουν και να πηδάνε πάνω από τη μπάρα για να γλιτώσουν. Τελικά το τετράποδο έκανε αναστροφή και βγήκε όπως μπήκε χωρίς να τραυματιστεί το ίδιο ή οι θαμώνες του μπαρ.

Σε κάθε περίπτωση, ήρθε η ώρα για μια ολόκληρη κατηγορία ανεκδότων αν αποσυρθεί ηττημένη.

Best of internet