Quantcast
THE STREAM

52χρονος εστέτ έκανε σουρωμένος ποδήλατο στο Αγρίνιο, επειδή το αγροτικό είναι μπανάλ

Ο άνθρωπος πρέπει να είχε πραγματικά μεγάλη ανάγκη να πιει


THE NEWSROOM · 2 Οκτωβρίου 2018

Το να οδηγάει κανείς μεθυσμένος βράδυ στην Ελλάδα, δεν το λες και περίεργο. Το να οδηγάει κανείς μεθυσμένος στην ελληνική επαρχία είναι ακόμη λιγότερο περίεργο. Βέβαια, η μεθυσμένη οδήγηση συνήθως αφορά αυτοκίνητα ή τρακτέρ (με σκοπό το δίχως άλλο τη μεγιστοποίηση της καταστροφής σε περίπτωση ατυχήματος), όμως ποτέ δεν είναι αργά να επεκταθεί και σε άλλα οχήματα. Με βάση όλα τα προηγούμενα, δε μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τοπικό μέσο agrinionews, ένας ποδηλάτης συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος στο Αγρίνιo.

Πιο συγκεκριμένα, ο 52χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στο 68ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Αγρινίου. Η ανακάλυψη, αρκετά προβλέψιμα εδώ που τα λέμε, έγινε επειδή ο άντρας έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο δρόμο σαν καρπούζι. Όταν η Τροχαία του έκανε έλεγχο, ανακαλύφθηκε πως ο μερακλής οδηγός του δίτροχου οδηγούσε μπαούλο από τα ξύδια.

Ο μπεκρής οδηγός τραυματίστηκε από την πτώση του, ευτυχώς πολύ ελαφρά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Αγρινίου. Επίσης, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας από τους ασέβαστους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν εκτίμησαν το πόσο ανάγκη να πιει πρέπει να είχε ένας άνθρωπος που μετά γύριζε με το ποδήλατο.

Καθόλου κακή ιδέα η μεθυσμένη ποδηλασία πάντως, θα μπορούσε επίσης να έχει ενδιαφέρον και σαν ολυμπιακό άθλημα.

(πηγή)

 

Best of internet