Quantcast
THE STREAM

20χρονη Ρωσίδα δικάζει με χλωρίνη άντρες που ανοίγουν πολύ τα πόδια στο μετρό

Αν είσαι άντρας και απλώσεις πολύ τα πόδια σου στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης θα έχεις πολύ κακό πρόβλημα


THE NEWSROOM · 27 Σεπτεμβρίου 2018

Είναι γνωστό πως η συνήθεια πολλών ανδρών να κάθονται στα μέσα μεταφοράς με τα πόδια αρκετά απλωμένα ώστε να δείχνουν τον Ισημερινό (το γνωστό manspreading) σπάει τα νεύρα σε πολύ κόσμο, αλλά αυτή εδώ η Ρωσίδα αποφάσισε να τα πάει στα άκρα. Κι επειδή ως γνωστόν η Ρωσία είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο και όταν το ξανθό γένος λέει ότι θα το πάει στα άκρα το εννοεί, η μέθοδος της έγινε παγκόσμιο viral.

Πιο συγκεκριμένα, η 20χρονη Anna Dovgalyuk έχει ξεκινήσει καμπάνια ενάντια στο manspreading, το οποίο βρίσκει πως είναι «αηδιαστική συνήθεια».  Κι επειδή μάλλον τόσο αηδιαστικές συνήθειες χρειάζονται δραστικά μέτρα, η Dovgalyuk μάλλον έκρινε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο δραστικό από λίγη χλωρίνη στο επίμαχο σημείο. Πήρε λοιπόν το μπουκαλάκι της και ξεκίνησε τις βόλτες μέσα στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.

Όπως έχει καταγραφεί σε video μάλιστα, η 20χρονη αποφάσισε πως δε χρειάζονται καν απειλές: Απλά πηγαίνει πάνω σε άσχετα alpha male (όπως λέει η ίδια) που έχουν αράξει με τα πόδια πιο απλωμένα από τον Αλή Πασά και τους ρίχνει χλωρίνη στον καβάλο. Με το μείγμα που χρησιμοποιεί να είναι μάλιστα 30 φορές πιο δυνατό από εκείνο που μπαίνει στη μπουγάδα, όπως λέει η ίδια, το alpha male αποκτά και ένα μόνιμο μαρκάρισμα στο παντελόνι του για να τη θυμάται.

Δείτε το βίντεο:

Η ίδια η Dovgalyuk  δεν κάνει ούτε βήμα πίσω από την πατέντα της, καθώς όπως εξηγεί «όχι μόνο καταφέραμε να πατάξουμε αισθητά το manspreading αλλά και να μαρκάρουμε όσους το κάνουν με ολόιδια σημάδια. Οπότε όλοι μπορούν αμέσως να καταλάβουν ποιο σημείο του σώματος ελέγχει τη συμπεριφορά αυτών των αντρών». Το diss συνεχίζεται με την τιμωρό του manspreading να το αφιερώνει «σε όλους τους άντρες» που τη βρίσκουν να κάθονται έτσι και συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι τους δικάζει «εκ μέρους όλων όσοι αναγκάζονται να το ανέχονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς».

Πρέπει να σημειωθεί πάντως εδώ ότι κατηγορείται από πολλά ΜΜΕ ότι το video είναι στημένο και ότι όσοι συμμετέχουν σε αυτό είναι ηθοποιοί, κάτι το οποίο θα εξηγούσε πως α) βρίσκονται τόσο καραμπινάτα παραδείγματα manspreading και πως β) δεν της έχει κάνει κανένας μήνυση. Για το δεύτερο σκέλος, η 20χρονη απάντησε ότι «δεν νομίζω πως ο κόσμος θα πάει στην αστυνομία για ένα τζιν παντελόνι».

Στην Ελλάδα πάντως θα έκαναν ουρά.

(πηγή)

 

Best of internet