Quantcast
THE STREAM

Αυτή η 88χρονη γιαγιά που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών δείχνει ότι η ζωή δε σταματά στα 50

Η περίπτωση της 88χρονης γιαγιάς – Εσκομπάρ δείχνει ότι κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν κάνουν για το ΚΑΠΗ


THE NEWSROOM · 26 Σεπτεμβρίου 2018

Όλοι έχουμε ακούσει κάτι στο στυλ του ότι “Τα γηρατειά δεν σημαίνουν ότι η ζωή τελειώνει“, λίγοι όμως βρίσκουν τη δύναμη να το κάνουν πράξη. Μια γηραιά κυρία από το Βέλγιο όμως όχι απλά το έκανε, αλλά αν κρίνουμε από την αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ., μάλλον το παράκανε.

Πιο συγκεκριμένα, μια 88χρονη Βελγίδα κι ο 65χρονος Γερμανός σύντροφός της συνελήφθησαν χτες το απόγευμα στην Πάργα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας. Το ζευγάρι προφανώς συνέχιζε να ζει τη ζωή του με πάθος παρά την προχωρημένη τους ηλικία, καθώς βρέθηκε κατηγορούμενο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών.

Η αρχή έγινε όταν ο τυπικός έλεγχος των αστυνομικών στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η γιαγιά Εσκομπάρ (με συνοδηγό τον 65χρονο) εντόπισε τρία ναρκωτικά χάπια. Το ένα έφερε το άλλο, με αποτέλεσμα η έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι, στην οποία τσόνταρε και ένας αστυνομικός σκύλος, να βρει τελικά κάτι πιο εντυπωσιακό στο προαύλιο του σπιτιού: Ένα τούβλο ακατέργαστο χασίς βάρους ενός κιλού και 66 γραμμαρίων, 189 γραμμάρια στο σωλήνα της καμινάδας και άλλα 32 κάτω από εξωτερικό νεροχύτη.

Κι επειδή η thug ζωή του γέρικου ζευγαριού έχει τις απαιτήσεις της, η αστυνομία κατάσχεσε επίσης ένα φυσίγγιο από πολεμικό τουφέκι διαμετρήματος 7,62 mm, ένα φυσίγγιο διαμετρήματος 9 mm, μια θήκη με 10 αβολίδωτα φυσίγγια των 8 mm και δύο μαχαίρια. Γιατί ως γνωστόν ή το ζεις στα άκρα ή δεν το ζεις καθόλου.

Τι να κάνουμε τώρα, μερικοί άνθρωποι απλά δεν κάνουν για το ΚΑΠΗ.

(πηγή)

 

Best of internet