Quantcast
THE STREAM

Διαδήλωση ενάντια σε «πρεζάκια και γκέι» κάνουν πέντε ακροδεξιοί, γεμίζουν με επιτυχία ταξί

Τέσσερις άντρες και μία γυναίκα φώναξαν ρατσιστικά και ομοφοβικά συνθήματα στο σημείο που λιντσαρίστηκε ο Ζακ Κωστόπουλος


THE NEWSROOM · 25 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν άργησαν πολύ να κάνουν την κίνησή τους τα υπερήφανα μέλη της ελληνικής ακροδεξιάς. Δυναμική κινητοποίηση στο σημείο που λιντσαρίστηκε ο Ζακ Κωστόπουλος πραγματοποίησαν τέσσερις άνδρες και μια Βαλκυρία, όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν ομοφοβικά και ρατσιστικά συνθήματα. Η χρυσαυγίτικη (ή wannabe χρυσαυγίτικη) επιδρομή πραγματοποιήθηκε σβέλτα έξω από το κλειστό κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος το μεσημέρι της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου, με το team να φωνάζει συνθήματα όπως «Πρεζάκια και γκέι, δεν είστε αναγκαίοι» και «Πουτάνας γιοι, αναρχικοί».

Όπως φαίνεται από το βίντεο που ανάρτησε στα social media ο χρήστης του Facebook George D. Zinon:

Χρυσαυγίτες με συνθήματα τώρα έξω από το κοσμηματοπωλείο που δολοφονήθηκε ο Ζαχαριάς Κωστόπουλος.

Gepostet von George D. Zinon am Dienstag, 25. September 2018

Οι επίδοξοι χρυσαυγίτες δοκίμασαν το ταλέντο τους στη βιολογία στις προκηρύξεις που πέταξαν, σχολιάζοντας ότι η αυτοδικία είναι ένστικτο, ενώ πρόσθεσαν και κάτι για αριστερή τρομοκρατία, κάτι το οποίο εδώ που τα λέμε θα μπορούσε να το έχει σκεφτεί και ο Άδωνις. Αυτά είναι τα τρικάκια που πετάχτηκαν, τα οποία υπογράφτηκαν με τα αρχικά ΕΣΑ αλλά με το ρουνικό γράμμα S, καθώς λογικά πρόκειται για διασταύρωση ελληνικού παπαδοπουλικού με καθαρόαιμο γερμανικό χιτλερικό:

Στη συνέχεια αποχώρησαν, με την πιθανή αιτία για την γρήγορη απαγκίστρωση από το σημείο να είναι η πορεία αλληλέγγυων που διαμαρτύρονταν για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, η οποία εκείνη την ώρα κινούνταν προς το κοσμηματοπωλείο έχοντας ξεκινήσει από τα δικαστήρια.

Ο καθένας έχει τους υποστηρικτές που του αξίζουν.

(πηγή)

 

 

Best of internet