Quantcast
THE STREAM

Αυτός ο εργαζόμενος που κάνει ολυμπιακή ρίψη αποσκευών σε αεροδρόμιο είμαστε εμείς κάθε Δευτέρα

Όταν στη δουλειά σου ή και γενικά στη ζωή σου είναι μόνιμα Δευτέρα


THE NEWSROOM · 24 Σεπτεμβρίου 2018

Ακόμα κι αν έχετε δουλέψει 10 μέρες στη ζωή σας αγαπητές φίλες και φίλοι, το συναίσθημα του να πηγαίνεις στη δουλειά σου τη Δευτέρα τη στιγμή που η γενικότερη όρεξη για ζωή τείνει στο απόλυτο μηδέν όλες και όλοι το γνωρίζετε, εκείνη τη στιγμή που θα προτιμούσες να εισβάλλει ο Τζένγκις Χαν με 500.000 Μογγόλους από το να κάνεις τη δουλειά σου. Μπορεί να μην είναι το πιο επαγγελματικό attitude στον κόσμο αλλά έχει συμβεί σε όλους μας.

Μπορεί επίσης να μην είναι καν Δευτέρα και απλά η άπονη ζωή να σε έχει πετάξει σε μια δουλειά που δε θες να με τίποτα να κάνεις. Το θέμα λοιπόν όταν αυτό το μίσος στα σκάει λοιπόν, είναι ποιος θα την πληρώσει εκείνη τη δύσκολη στιγμή.Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση, την πλήρωσαν μόνο οι αποσκευές των επιβατών μιας πτήσης που επέστρεφε από τη Μάλαγα της Ισπανίας στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ της Αγγλίας, όπως κατέγραψε λίγες μέρες πριν η 28χρονη Ελίζαμπεθ Έβανς από το Μπέρι.

Δεν ξέρουμε δηλαδή αν η Ελίζαμπεθ από το Μπέρι πίστευε ότι θα μεταχειριστούν τη ροζ βαλίτσα της σαν νεογέννητο βρέφος, αλλά το θέαμα που αντίκρισε μάλλον την έκανε να ξεχάσει γρήγορα τις διακοπές στη Μεσόγειο. Ο εργαζόμενο που έπιανε τις βαλίτσες πέταξε τη βαλίτσα σαν ήταν γεμάτη σκατά, ενώ η αλήθεια είναι πως και οι άλλες δεν είχαν καλύτερη μοίρα. Πολλοί αγανάκτησαν βλέποντας το βίντεο στα social media, αν και κανένας μάλλον δεν ήταν πιο αγανακτισμένος από όσο ήταν ο ίδιος ο αχθοφόρος με τη ζωή που τον πέταξε σε αυτή τη θέση.

Δείτε το βίντεο:

Τελικά το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έβγαλε ανακοίνωση όπου καταδικάζει τη συμπεριφορά των εργαζομένων της εταιρείας Swissport που έχει πάρει εργολαβία τη συγκεκριμένη δουλειά. Η ίδια η Swissport απασχολείται από τη Ryanair, το οποίο δε μας προκαλεί και μεγάλη έκπληξη, μιας και λογικά ο εργαζόμενος πληρώνεται 2 λίρες και μισό τοστ τη μέρα για τη δουλειά που κάνει.

Εμείς πάντως τον καταλαβαίνουμε κάπως.

(πηγή)

Best of internet