Quantcast
THE STREAM

Βιετναμέζος γυπαετός ψάχνει ελληνίδα νύφη αλλά τον κοκμπλοκάρουν οι γιαγιάδες τους

Ο Σιμόν Νγκουγιέν γνωρίζει όλα τα απαραίτητα πράγματα, όπως το τζατζίκι την ταραμοσαλάτα και το «ΓΕΙΑΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ»


THE NEWSROOM · 21 Σεπτεμβρίου 2018

Το έχουμε τονίσει πολλές φορές ως Luben ότι η ακτινοβολία της Ελλάδος μας φτάνει άκοπα μέχρι τα πέρατα του κόσμου. Αυτό το βίντεο από τη χώρα των καγκουρό στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Βιετναμέζος Σίμον Νγκουγιέν είναι άλλο ένα αποτέλεσμα αυτής της ακτινοβολίας. Το συγκεκριμένο τέκνο της χώρας που ταπείνωσε τον ιμπεριαλισμό, έγινε viral επειδή δεν μπορεί να κρατήσει με τίποτα μέσα του το πόσο αγαπάει το τζατζίκι, τους λαχανοντολμάδες και τις ελληνίδες.

Μάλιστα όχι απλά αγαπάει τις ελληνίδες, αλλά ψάχνει επειγόντως και ελληνίδα νύφη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ελληνοαυστραλέζικη εφημερίδα Nέος Κόσμος, ο Σίμον που είναι φοιτητής στην Αυστραλία αγάπησε την Ελλάδα όταν πήγαινε μικρός στο σαλόνι ομορφιάς όπου εργαζόταν η μητέρα του. Όπως λέει ο ίδιος:

«Πήγαινα από το σαλόνι ομορφιάς όπου εργαζόταν η μητέρα μου. Μεγάλωσα εκεί μέσα και μου άρεσε να κάνω παρέα με τις Ελληνίδες πελάτισσες της μητέρας μου. Μου έλεγαν ιστορίες για το παρελθόν, με μάθαιναν τη γλώσσα και μου έμαθαν το ελληνικό φαγητό.»

Το ίδιο το βίντεο βέβαια ξεκίνησε από ένα τζάμπα πιάτο ελληνικό φαγητό σε ένα φεστιβάλ. Αυτό ήταν το trigger ώστε ο Simonn να ξεκινήσει να ξεκινήσει να μιλάει για το τζατζίκι, την ταραμοσαλάτα, το ζεϊμπέικο αλλά και το πλέον φλέγον ζήτημα, που είναι η έλλειψη ελληνίδας νύφης για τον ίδιο. Να σημειωθεί πως το intro γνωριμίας του λαμπρού βιετναμέζου νέου είναι το “ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ”, οπότε ο φίλος μας δεν είναι κανένας άσχετος.

Το δράμα του όμως είναι οι ελληνίδες γιαγιάδες, οι οποίες δεν τον θέλουν γιατί είναι ασιάτης. Δείτε το βίντεο:

Νύφη με το ζόρι δε γίνεται να του βρούμε, αλλά κατά τη γνώμη μας και μόνο για το “ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ” αξίζει να πολιτογραφηθεί έλληνας.

Best of internet