Quantcast
THE STREAM

Κρι κρι challenge: Με έναν τράγο που χορεύει Drake απάντησε στο Ίντερνετ η λεβεντογέννα Κρήτη

Μία από τις καλύτερες εκδοχές του Kiki challenge έχει ένα αμνοερίφιο για πρωταγωνιστή


THE NEWSROOM · 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ζούμε σίγουρα την χρυσή εποχή των ιντερνετικών challenge. Έχουν περάσει λίγο μόλις χρόνια από την εποχή του Harlem Shake και έχουμε ήδη χάσει τη μπάλα με το πόσα challenges έζησαν τις 15 μέρες δημοσιότητες που τους αντιστοιχούν, από άκακα όπως αυτό που αναφέρθηκε μέχρι τις διαβόητες ταμπλέτες Tide. Απλά μην φάτε τις ταμπλέτες Tide.

Το τελευταίο challenge που έχει συναρπάσει το παγκόσμιο ίντερνετ προέρχεται από το «In My Feelings» του Drake, το οποίο περιλαμβάνει κάποια, κάποιον ή κάτι να χορεύει δίπλα σε ένα αμάξι που κινείται αργά αργά με την πόρτα του ανοιχτή ενώ παίζει το τραγούδι. Η σκηνή είναι εμπνευσμένη από αυτό εδώ το εξαιρετικό βιντεοκλίπ του Drake:

Η Ελλάδα έχει πάντοτε ισχυρές συμμετοχές σε κάθε είδους ιντερνετικό hype. Μια χαρακτηριστική ήταν πχ το γαμήλιο kiki challenge της Κατερίνας Στικούδη:

Κι επειδή η χώρα μας έχει τη δυνατότητα όχι απλά να συμμετέχει στο παγκόσμιο show, αλλά και να το τερματίζει, αυτή εδώ η εκδοχή του Kiki Challenge κατακτά αυτές τις μέρες το ελληνικό ίντερνετ. Η προέλευση του βίντεο είναι από τη λεβεντογέννα Κρήτη, με τον πρωταγωνιστή του βίντεο να είναι ένας (αρκετά λεβέντης ομολογουμένως) τράγος.

Δείτε το βίντεο:

Κάποιος άλλος μπορεί να βρει αυτή την εκδοχή τραγική, αλλά σίγουρα όχι εμείς. Επίσης, αφού πιάσαμε τα αγροτοκτηνοτροφικά Kiki challenge, θα ήταν πραγματική αμαρτία να μην αναφερθεί αυτό:

Τώρα όλα έχουν κάνει τον κύκλο τους.

Best of internet