Quantcast
THE STREAM

Ηλεία: Με κατεπείγον μπήκε εικόνα του Χριστού σε αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, γιατί μια σταυροφορία σας χρειάζεται

Θέλουμε τον μεσαίωνα και τον θέλουμε τώρα


THE NEWSROOM · 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα ακόμη γενναίο βήμα στην κατεύθυνση της πλήρους θεοκρατίας στη χώρα πραγματοποίησε ένα δημοτικό συμβούλιο του αγαπημένου μας νομού στη χώρα, όπως αναφέρει άρθρο το apokalypseis.com. Μιλάμε φυσικά για το νομό Ηλείας και πιο συγκεκριμένα για το δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ο οποίος έχει την τιμητική διάκριση του να είναι ο πρώτος δήμος της χώρας που ψήφισε την τοποθέτηση εικόνας του Χριστού με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Γιατί όχι απλά πρέπει να γίνουμε Σαουδική Αραβία, αλλά να γίνουμε και γρήγορα γρήγορα.

Αναλυτικά, η απόφαση (την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ) πάρθηκε ομόφωνα στην συνεδρίαση της 22ης Αυγούστου 2018, με το δημοτικό συμβούλιο να αποδέχεται τόσο την ουσία της πρότασης, όσο και το χαρακτήρα του κατεπείγοντος. Σε μια λεπτομέρεια που δε μας προξενεί καμία έκπληξη επίσης, πρωτεργάτης σε αυτό ήταν η δημοτική σύμβουλος Σταυροπούλου-Πανταζή Νεκταρία-Γιαννούλα, της οποίας ο σύζυγος και δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Πανταζής Ευστάθιος είχε καταθέσει στεφάνι μαζί με χρυσαυγίτες στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.

Αυτό είναι το ήδη θρυλικό κείμενο της απόφασης:

Όπως ανέφερε η δημοτική σύμβουλος:

«Κατά τη θητεία του προηγούµενου Προέδρου κ. Χάρδα είχα ζητήσει την τοποθέτηση εικόνας του Χριστού στην αίθουσα του Δηµοτικού Συµβουλίου του ∆ήµου µας. Επειδή η πρόταση αυτή δεν υλοποιήθηκε προτείνεται σήµερα η λήψη απόφασης για την Τοποθέτηση εικόνας του Χριστού στην αίθουσα του Δηµοτικού Συµβουλίου…»

Είναι σίγουρα ενθαρρυντικό το ότι το δημοτικό συμβούλιο έχει πάρει τόσο ζεστά την υπόθεση της μετατροπής του Δήμου σε ελληνορθόδοξο σουλτανάτο. Οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα κι αν υπάρχει, δε μπορεί να καθυστερεί τόσο σημαντικά πράγματα όσο το να υπάρχει ένας Χριστούλης μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ελπίζ0υμε σε επόμενο βήμα να θεσπιστεί ο λιθοβολισμός των άθεων στο προαύλιο του Δημαρχείου.

Best of internet