Quantcast
THE STREAM

Άμπαλος πάει να ληστέψει μαγαζί, τρώει πακέτο από την ταμία, χάνει όπλο, γίνεται viral

Του έπεσε επίσης το παντελόνι, επειδή τα υπόλοιπα δεν ήταν αρκετά για τον Ace Ventura των ληστών


THE NEWSROOM · 13 Σεπτεμβρίου 2018

Σε σκηνή από ταινία με τον Τζιμ Κάρεϊ εξελίχθηκε μια ληστεία που έγινε πριν δέκα μέρες περίπου σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων στην πόλη Aurora, κοντά στο Denver του Colorado των ΗΠΑ. Ένας οπλισμένος και μεταμφιεσμένος ληστής φαινόταν πολύ αποφασισμένος να διαπράξει (την πρώτη του, μάλλον) ένοπλη ληστεία, η μοίρα όμως ήθελε να τον κάνει τελικά πρωταγωνιστή σε ένα βίντεο που έγινε viral περίπου παντού.

Το πράγμα στράβωσε αμέσως με το που ο ληστής μπήκε στο κατάστημα γύρω στις 5.30 το απόγευμα. Ο μασκοφόρος άντρας τράβηξε ένα πιστόλι, το οποίο όμως του γλίστρησε αμέσως από το χέρι και του έπεσε πίσω από το ταμείο. Για την ακρίβεια όχι απλά έπεσε πίσω από το ταμείο, αλλά έφτασε μέχρι τα πόδια της υπαλλήλου που δούλευε εκείνη την ώρα, η οποία το σήκωσε.

Ο δράστης αποφάσισε τότε αρκετά σβέλτα πως δεν υπάρχει πια προοπτική στο εν εξελίξει εγχείρημα, οπότε έκανε στροφή 180 μοιρών και άρχισε να τρέχει. Για να ολοκληρωθεί το μεγαλείο της σκηνής, καθώς έτρεχε αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα κινηματογραφικά με μια κλωτσιά. Δυστυχώς, μπορεί να δημιούργησε έξτρα θέαμα, αλλά του έπεσε και το παντελόνι, το οποίο και έφτασε μέχρι τα γόνατα:

Όπως σχολίασε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στην Aurora, Chris Burgess:

“Δε θέλω να υποτιμήσω τη σοβαρότητα μιας ένοπλης ληστείας, αλλά ο τύπος όντως ανήκει στους «πιο ηλίθιους κακοποιούς του κόσμου». Πρέπει να βρει μια καινούρια καριέρα.”

Η αστυνομία της περιοχής προσπαθεί να αναγνωρίσει τον αρχάριο ληστή και να τον συλλάβει, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αστυνομικού τμήματος της Aurora, Kenneth Forrest. O Burgess πρόσθεσε πως το κατάστημα είχε μόλις ανοίξει και “το πιθανότερο είναι να είχε περίπου 10 δολάρια στο ταμείο”.

Όπως έδειξαν οι κάμερες, ο δράστης είχε περάσει πολλές φορές μπροστά από το κατάστημα, μέχρι να επιβεβαιώσει ότι η ταμίας ήταν μόνη της. Δυστυχώς η συνέχεια της ληστείας δεν ήταν αντάξια της αρχής, με το αποκορύφωμα να είναι την κλωτσιά στην πόρτα κατά την έξοδο, με την οποία ο ληστής κατάφερε να ρίξει μόνος του το παντελόνι του. Το δε όπλο που έγινε λάφυρο της ταμία, ήταν τελικά αεροβόλο.

Εμείς πάντως στη θέση του ληστή θα ζητούσαμε δικαιώματα από το βίντεο.

(πηγή)

 

Best of internet