Quantcast
THE STREAM

Μόνη της παντρεύτηκε μια 38χρονη Γαλλίδα στη Σαντορίνη, γιατί ποιος έχει ανάγκη τους άντρες

Ο αρραβωνιαστικός της κώλωσε τελευταία στιγμή αλλά της 38χρονης Laëtitia Nguyen δεν της κάηκε καρφί


THE NEWSROOM · 11 Σεπτεμβρίου 2018

Δε ζορίστηκε πολύ με τις δραματικές εξελίξεις που της έφερε η μοίρα μια 38χρονη Γαλλίδα. Η Laëtitia Nguyen ήταν έτοιμη να παντρευτεί, τα είχε κανονίσει όλα, είχε κάνει τις προετοιμασίες της για έναν ούλτρα γκλάμορους γαμάτο γάμο στη Σαντορίνη το Μάιο, αλλά το ρεμάλι ο αρραβωνιαστικός της κώλωσε τελευταία στιγμή και αποφάσισε να χωρίσουν τον Φεβρουάριο του 2018, με αποτέλεσμα η Laëtitia να μείνει μπουκάλα. Όχι ακριβώς και η καλύτερη εξέλιξη στον κόσμο, αγαπητές φίλες και φίλοι.

Μόνο που κάποιοι στη ζωής τους είναι πολεμιστές και δεν τα παρατάνε έτσι εύκολα. Αφού ο λούζερ αρραβωνιαστικός παραιτήθηκε τόσο εύκολα, η 38χρονη αποφάσισε να προχωρήσει μόνη της και να συνεχίσει όπως τα είχε σχεδιασμένα. Ο γάμος όχι απλά έγινε (με 8 καλεσμένους), αλλά ήταν και ο πρώτος soloγάμος στο νησί, με το συνολικό κόστος να φτάνει τα 20.000 ευρώ, ενώ η ταρίφα για το νυφικό συγκεκριμένα να ξεπερνάει τα 3000.

Όπως δήλωσε η ίδια η solo νύφη:

«Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ. Δεν μπορείς να σβήσεις μια μέρα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας ‘κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό.»

«Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου. Αυτή η τελετή μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξαναβρήκα τον εαυτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα.»

Αφού παντρεύτηκε η Laëtitia άραξε και δύο βδομάδες στη Σαντορίνη για μήνα του μέλιτος και φυσικά πέρασε γαμάτα. Όπως σχολίασε, δεν έχει ανάγκη από κανένα γαμπρό:

«Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με ‘παντρευτώ εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι.»

Η απορία που μένει βέβαια είναι το αν χρειάζεται να χωρίσει κιόλας αν κουραστεί από το δεσμό της.

Best of internet