Quantcast
THE STREAM

Γνωστό σύνθημα με κατοίκους διπλανής χώρας φώναζαν στη ΔΕΘ τα ΜΑΤ, μάλλον τα επεισόδια ήταν διπλωματικά

Η κατάσταση στη χώρα θυμίζει γήπεδο περισσότερο από ποτέ, αλλά χωρίς μπάλα


THE NEWSROOM · 10 Σεπτεμβρίου 2018

Σε εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Βορρά και Νότου φαίνεται πως έχει εξελιχθεί η κόντρα μακεδονομάχων – κυβέρνησης. Κι επειδή στην Ελλάδα κάθε σκληρό τζαρτζάρισμα τείνει να πάρει οπαδικά χαρακτηριστικά, ένας δημοσιογράφος από Θεσσαλονίκη καταγγέλει πως άκουσε ΜΑΤ να βρίζουν διαδηλωτές με γηπεδικά συνθήματα. Συνθήματα τα οποία μάλιστα ακούγονται συνήθως όταν παίζει ο ΠΑΟΚ.

Όπως καταγγέλει ο δημοσιογράφος Τάσος Ασλανίδης, δέχτηκε επίθεση από τρεις ΜΑΤατζήδες στη ΔΕΘ όταν τους είπε ότι είναι δημοσιογράφος. Ο δημοσιογράφος έχει ήδη κάνει μηνυτήρια αναφορά και έχει κληθεί από τον εισαγγελέα για κατάθεση. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο δημοσιογράφος, ο ένας τον έπιασε από το λαιμό και ο άλλος τον χτύπησε με την ασπίδα. Όταν δε ζήτησε από κάποιον ανώτερό τους να του δώσει τα στοιχεία των αστυνομικών, πήρε την απάντηση «φύγε από μπροστά μου μη σε συλλάβω». Ο Τάσος Ασλανίδης κατέθεσε μήνυση για εξύβριση, για απρόκλητη σωματική βλάβη και απειλή, αλλά δεν είναι όμως αυτό το πιο σουρεάλ σκηνικό που έχει στη διάθεσή της η εισαγγελέας.

Αυτό είναι ένα βίντεο όπου έχουν καταγραφεί κάποιες συγκρούσεις των διαδηλωτών με τα ΜΑΤ. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, πριν τις εν λόγω συγκρούσεις οι αστυνομικοί είχαν αποκαλέσει «Βούλγαρους τους διαδηλωτές». Δείτε το βίντεο:

 

Το βίντεο όπου λένε τα ΜΑΤ Βούλγαρους τους διαδηλωτές και "καλά κάνει ο Τσίπρας και σας γ….ει.

Gepostet von ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΕΜΗΣ am Sonntag, 9. September 2018

Κάτι τέτοιο δηλαδή:

Ο δημοσιογράφος κλήθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας 10/09/2018 από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης προκειμένου να καταθέσει αναλυτικά τόσο για την επίθεση που δέχτηκε, όσο και για τα συνθήματα με το βούτυρο. Σήμερα το μεσημέρι θα ενημερώσει επίσης σχετικά και την ολοκαίνουρια υφυπουργό Δημόσιας Τάξης, Κατερίνα Παπακώστα.

Περιμένουμε τουλάχιστον τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων για τους αστυνομικούς.

(πηγή)

Best of internet