Quantcast
THE STREAM

Ηλία μην το ρίξεις: Το λάθος σπίτι γκρέμισε εκσκαφέας με υπερβάλλοντα ζήλο στην Πάτρα

Ο χειριστής του μηχανήματος μάλλον αποφάσισε να πάρει λίγο κι από το διπλανό σπίτι σαν προσφορά


THE NEWSROOM · 10 Σεπτεμβρίου 2018

Η Δευτέρα είναι για όλου μας μια πολύ ζόρικη μέρα, αλλά η Δευτέρα σας και η Δευτέρα δεν πιάνει μία μπροστά στην Κυριακή που είχε αυτός γκαντέμης Πατρινός. Το ξεκίνημα της εβδομάδας του άτυχου κατοίκου της Πάτρας πήρε μια δραματική τροπή προς το χειρότερο, λόγω της κατεδάφισης ενός παλιού σπιτιού στην οδό Κορίνθου.

Το γκρέμισμα ενός παλιού σπιτιού από μόνο του είναι πολύ τυπική διαδικασία, η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως κάπου στράβωσε. Η δουλειά τελείωσε κανονικά, αλλά όταν η κατεδάφιση τελείωσε και έφυγε η σκόνη, αποκαλύφθηκε πως ο εκσκαφέας πάνω στην τρέλα του πήρε και λίγο από το διπλανό σπίτι.

Για την ακρίβεια, η ζημιά ήταν αρκετή ώστε να φαίνονται και τα έπιπλα από τα δωμάτια της κατοικίας του διπλανού. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του τοπικού thebest.gr ο ιδιοκτήτης είχε την πρωτόγνωρη εμπειρία να είναι μέσα την ώρα που κατεδαφιζόταν το σπίτι του.

Δείτε τα βίντεο:

Το σημαντικό είναι ότι ο ιδιοκτήτης δεν έπαθε νευρικό κλονισμό όταν βίωσε το συγκεκριμένο σκηνικό. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να ψαχτεί για το ποια είναι η έκταση της ζημιάς, τι είδους επισκευές θα χρειαστεί και πως θα κινηθεί νομικά για να αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό.

Παίζει και το Ηλία μην το ρίξεις καμιά φορά.

(πηγή)

Best of internet