Quantcast
THE STREAM

Lady Gaga των φτωχών εκτελεί τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ στη ΔΕΘ, κερδίζει τιμητική θέση στο Borat

Η φράση “εκτέλεση” ποτέ δεν είχε πιο κυριολεκτική σημασία


THE NEWSROOM · 8 Σεπτεμβρίου 2018

Πάντα το υποψιαζόμασταν ότι ζούμε μέσα σε ταινία του Sasha Baron Coen αγαπητές φίλες και φίλοι, αλλά σήμερα είμαστε σχεδόν σίγουροι. Η τελευταία ένδειξη ότι η πραγματικότητα που βιώνουμε είναι κάτι σαν το Truman Show αλλά στην καρακατσουλιό εκδοχή του, είναι φυσικά η εκπληκτική απόδοση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, του πασίγνωστου Star-Spangled Banner δηλαδή, σήμερα στη ΔΕΘ.

Οι δύο εθνικοί ύμνοι, ο ελληνικός και ο αμερικανικός, ακούστηκαν στα πλαίσια των εγκαινίων του περιπτέρου των ΗΠΑ στη ΔΕΘ, με τους επίσημους των δύο χωρών να στέκονται κλαρίνο σε όλη τη διαδικασία. Όλα τα βαριά χαρτιά ήταν εκεί, συμπεριλαμβανομένων του Αλέξη Τσίπρα, μελών του υπουργικού συμβουλίου, του Αμερικανού υπουργού Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος και του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

Επειδή όμως είμαστε στην Ελλάδα, όπου ως γνωστόν η πραγματικότητα είναι καλύτερη από τη σάτιρα, η σοπράνο Αναστασία Ζαννή, η οποία έγινε γνωστή στον κόσμο από το Fame Story 3 ανέλαβε να μας εκτοξεύσει.

Ακούστε και μόνοι σας το συγκλονιστικό ντοκουμέντο:

Μιλάμε για μια κυριολεκτική εκτέλεση του κομματιού, ελπίζουμε στα πλαίσια κάποιου αντιιμπεριαλιστικού σαμποτάζ. Για να είμαστε ακριβείς, προσεγγίζει αυτή εδώ:

Ζούμε στην καλύτερη χώρα στον κόσμο.

Best of internet