Quantcast
THE STREAM

40 λεπτά διάγγελμα του Σώρρα από τον Κορυδαλλό είναι αυτό που χρειαζόσουν Παρασκευή μεσημέρι

Δεν πιστεύουμε να νομίσατε ότι η φυλακή της Νέας Τάξης Πραγμάτων μπορεί να σταματήσει τον Πολέμαρχο


THE NEWSROOM · 7 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν πιστεύουμε να νομίζατε ότι τελειώσαμε έτσι απλά με τον ελλάνιο πολέμαρχο Αρτέμη Σώρρα, αγαπητές φίλες και φίλοι. Όταν πρόκειται για το μέλλον του Ελληνισμού, μια απλή σύλληψη δε μπορεί να σταματήσει τον ηγέτη της Ελλήνων Συνέλευσις. Μπορεί οι νεοταξίτες να τον μπουζουριάσανε, ο στρατός του Αρτέμιου είναι εκεί έξω (μάλλον, δηλαδή) και χρειάζεται την καθοδήγηση του Αρχηγού, η οποία δε θα αργούσε να έρθει.

Χωρίς να διευκρινιστεί το αν ο Αρτέμης Σώρρας ξυρίστηκε τελικά ή διατηρεί το look “ψεκασμένος Γκίμλι”, ο άνθρωπος που δεν έχει λαιμό ξαναχτύπησε με ένα μήνυμα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται. Στο μήνυμα αυτό, το οποίο ανέβηκε στο προσωπικό του Youtube κανάλι με το υπέροχο όνομα Sorras T.V, ο πολέμαρχος καλεί τους πιστούς του να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις φυλακές. Όπως τόνισε, πρέπει «να δείξουν ότι κανείς δεν θα πάρει τη Δικαιοσύνη από τους Έλληνες».

Δε στάθηκε όμως μόνο στον εαυτό του ο μεγάλος αρχηγός. Ο Αρτέμιος της Ελλάδας στάθηκε επίσης στη ΔΕΘ, ζητώνtας από τους οπαδούς τους να διαδηλώσουν εκεί ενάντια στην κυβέρνηση που «πούλησε τη Μακεδονία». Στο 40λεπτο βίντεο μάλιστα (γιατί ξέρει ότι είχατε μείνει χαρμάνηδες), ο Αρτέμης Σώρρας σχολίασε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πλήρωνε διόδια πριν γίνει κυβέρνηση.

Ακούστε την πολύπλευρη τοποθέτησή του με το χαριτωμένο τίτλο “Η ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ”, αν σας βαστάει:

Κι επειδή το πιο πιθανό είναι να μη σας βαστάει, να θυμάστε τουλάχιστον ότι οι έλληνες όχι απλά έφτιαξαν τη δημοκρατία, αλλά είναι στο DNA τους. Έτσι είπε ο μεγάλος αρχηγός, τουλάχιστον.

Και ως γνωστόν τα λέει σωρραία.

Best of internet