Quantcast
THE STREAM

Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει με trailer για να σας θυμίσει πόσο σας την έσπαγε το τραγούδι του

Τα νέα επεισόδια της σειράς θα προβληθούν από το 2019, αν φυσικά βρουν κανάλι


THE NEWSROOM · 5 Σεπτεμβρίου 2018

Μπορεί να άργησε 20 χρόνια, αλλά το «Λόγω Τιμής» επανέρχεται 20 χρόνια μετά για να κατακτήσει τις καρδιές των μεσήλικων πλέον οπαδών του αλλά και τον τίτλο του πιο ανούσιου revival της ποπ ιστορίας. Το πρώτο trailer της συνέχειας της γνωστής σειράς κυκλοφόρησε σήμερα, με το highlight του να είναι οι παλαιοί πρωταγωνιστές Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Άλκης Κούρκουλος να δίνουν τα χέρια.

Στο βίντεο, το οποίο ανέβηκε σε ένα Youtube κανάλι ονόματι Logo Timis (το οποίο υποδηλώνει πως κανένα κανάλι δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής το καθήκον του ως προς το νέο σίριαλ), αρχικά προβάλλεται ο προ 2000 όρκος φιλίας. Αμέσως γίνεται cut στο σήμερα, όπου οι δύο πρωταγωνιστές κοιτιούνται βαθιά στα μάτια και για να κορυφωθεί το cringe, ο Κούρκουλος ρωτάει τον Μαρκουλάκη “λόγω τιμής;” και ο Μαρκουλάκης απαντά “λόγω τιμής“. Σε περίπτωση που είχατε την αμφιβολία, αμέσως μετά παίζει το γνωστό τραγούδι το οποίο σας έκανε να θέλετε να κάνετε τηλεπαθητικά mute την τηλεόραση.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί που επανέρχονται από το αυθεντικό καστ. Όλο το γνωστό παρεάκι της σειράς, δηλαδή οι Γιώργος Πυρπασόπουλος, Βίκυ Βολιώτη, Χριστίνα Αλεξανιάν και Αγγελική Δημητρακοπούλου θα είναι εκεί στο sequel για να κάνουν bonding για τους ρευματισμούς και το κόστος του φροντιστηρίου για τα παιδιά τους. Τα νέα επεισόδια της σειράς θα προβληθούν από το 2019, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το που, ενώ ο σκηνοθέτης θα είναι ο Λάμπης Ζαρουτιάδης.

Όπως δήλωσε μάλιστα η σεναριογράφος της σειράς, Μιρέλλα Παπαοικονόμου:

«Tους επτά φίλους και συμμαθητές από την Πάτρα ξαναβρίσκουμε 20 χρόνια μετά, στο σήμερα. Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα.»

Αν πάντως ο Μαρκουλάκης είναι Ποτάμι και στη σειρά και παίζει μπουκέτα με κανέναν άλλο, ίσως έχει κάποιο ενδιαφέρον. Αξίζει επίσης να αφήσουμε αυτό εδώ:

Best of internet