Quantcast
THE STREAM

Με περισσότερη αστυνομική συνοδεία από εκτός έδρας ματς στην Τούμπα παντρεύτηκε ζευγάρι στην Κοζάνη

Μια νύφη πήγε στην εκκλησία με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για συνοδεία, με το γάμο της να ακούγεται κυριολεκτικά σε όλη την Κοζάνη


THE NEWSROOM · 4 Σεπτεμβρίου 2018

Περισσότερη ομάδα ΔΙ.ΑΣ. κι από το πιο hot σαββατόβραδο στην πλατεία Εξαρχείων είχε ένας γάμος που έγινε στην Κοζάνη αυτή την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου. Το νεαρό ζευγάρι, η Βάσω και ο Σάκης παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κοζάνης το απόγευμα της Κυριακής, αλλά ήταν η συνοδεία της νύφης αυτή που έκλεψε τα βλέμματα και ακόμη περισσότερο, τα αυτιά των παρευρισκόμενων.

Η αιτία για τη συνοδεία της νύφης, την οποία θα ζήλευε και η αντίστοιχη σε πεζή πορεία οπαδών του Ολυμπιακού που ξεκινάει για την Τούμπα, είναι η δουλειά της Βάσως ως εργαζόμενη στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης ως Αστυνομικός, με πόστο στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Οι δίτροχοι συνάδελφοι της λοιπόν αποφάσισαν να είναι αυτοί το τιμητικό άγημα της και ξεκίνησαν με τις στολές τους και πολύ θόρυβο για να την παραδώσουν στο γαμπρό, μαζί με τους μηχανόβιους φίλου του ζευγαριού.
Φυσικά το μαρσάρισμα και η σειρήνα από τις στολισμένες μηχανές πήγε σύννεφο, αν και το ζευγάρι φάνηκε μάλλον να τη βρίσκει. Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεo του τοπικού μέσου kozanilife.gr:

 

 

Ελπίζουμε να μη χάλασε το κέφι καμιά Τροχαία με τα αλκοτέστ της στο γλέντι μετά.

Best of internet