Quantcast
THE STREAM

Ένα αυτόματο χάρισε ο Καμμένος στον Κουβέλη, γιατί δεν τον φοβόμασταν αρκετά

Ο σκληρότερος καριόλης της χώρας μόλις έγινε ο οπλισμένος σκληρότερος καριόλης της χώρας


THE NEWSROOM · 29 Αυγούστου 2018

Μπορεί να είναι και οι δύο σκληροί καριόληδες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορούν να κάνουν να δακρύσουμε με τις κινήσεις τους. Μιλάμε φυσικά για τον Πάνο Καμμένο και τον Φώτη “Motherfucker” Κουβέλη, τους δύο ιδεολογικά αντίθετους αλλά ενωμένους σαν γροθιά για την πατρίδα αταίριαστους πρώην συγκάτοικους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Μπορεί τα δύο φιλαράκια να μην περίμεναν ποτέ την πρότερη ζωή του πως θα βρεθούν να συνεργάζονται για την υπεράσπιση του Έθνους, όλα δείχνουν όμως ότι ταίριαξαν περισσότερο από όσο πίστευε ο οποιοσδήποτε.

Σήμερα λοιπόν ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έφερε τελικά την απομάκρυνση του Φώταρου από τη θέση του υφυπουργού Άμυνας (ο Καμμένος δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από εκεί ούτε με χρήση κομπρεσέρ), προκειμένου να μπορέσει να γίνει Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ο Καμμένος όμως ήθελε να χαρίσει στον κολλητό του το Φώτη κάτι για να τον θυμάται και ήταν στην τελετή ορκωμοσίας των νέων υπουργών και υφυπουργών σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο τόπος που θα έκανε την κίνησή του, όπου παλιά και νέα στελέχη της κυβέρνησης βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Έτσι λοιπόν, ο μπαρουτοκαπνισμένος (στο Call Of Duty) υπουργός Άμυνας διάλεξε ένα vintage όπλο των Ναζί για να χαρίσει στον σκληρό καριόλη με τον οποίο μοιράστηκαν την ίδια στέγη και παρήγγειλαν από το ίδιο ντελίβερι. Ο Πάνος Καμμένος παρουσίασε το αυτόματο MP 40 μαζί με την προθήκη του στον Φώτη Κουβέλη, ο οποίος είναι ολοφάνερο πως δεν έχει ιδέα τι να το κάνει: Είναι σαφές πως είναι διχασμένος ανάμεσα στο να πάρει αγκαλιά τον φίλο του και να κλάψουν μαζί, ή να κουμπώσει γεμιστήρα στο όπλο και να βγει έξω για να γαζώσει τους οχτρούς της κυβέρνησης.

Αξίζει εδώ να θυμηθούμε πως ο Πάνος Καμμένος προτιμά τα αιχμηρά όπλα για να εξολοθρεύσει τα θύματά του:

Αν δεν είχατε αρκετούς λόγους για να φοβάστε το Φώτη, τώρα έχετε.

(πηγή)

Best of internet