Quantcast
THE STREAM

Ναι, ο Κωστής Αϊβαλιώτης φαίνεται να τιμωρεί οδηγό από την ΠΓΔΜ με μια τσίχλα

Δώστε σε αυτόν τον άνθρωπο ένα εργοστάσιο τσίχλας και θα ξαναστήσει τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία


THE NEWSROOM · 17 Αυγούστου 2018

Όπως λένε και στο χωριό μας, when the going gets tough, the tough get going και ποιος πιο ζόρικος σε αυτόν τον τόπο από τον γίγαντα Κωστή Αϊβαλιώτη; Τη στιγμή που το σπουδαίο έθνος μας ζει την τρομερή κρίση του Μακεδονικού, την ώρα που τα αρπακτικά καιροφυλακτούν πάνω από τα ιερά χώματα των Σερρών και της Δράμας και του Κιλκίς, ένας απροσδόκητος ήρωας εμφανίζεται από το ΑΡΤ TV του έτερου γίγαντα Καρατζαφέρη για να μας δώσει λίγη ελπίδα για το μέλλον της Ελλάδας μας.

Ήταν αρχικά μια σειρά από tweets του κ. Αϊβαλιώτη που μας υπέδειξε αυτό το μικρό θαύμα αντίστασης στη Νέα Τάξη Πραγμάτων:

Ποια ήταν όμως η κίνηση του σκοπιανού λοκατζή που εξόργισε τόσο τον κ. Αϊβαλιώτη ώστε να σπαταλήσει τον χρόνο του γι’αυτή; Ας δούμε τη συνέχεια, δύο μέρες μετά:

Τι συνέβη όμως; Ας δούμε τα τρομερά ντοκουμέντα, τα οποία ξεκινούν στο 16:45 του παρακάτω βίντεο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τιτάνας Αϊβαλιώτης ανακάλυψε αυτοκίνητο κάποιου πολίτη από το γειτονικό κράτος με το τζιζ όνομα, ο οποίος με σκοπό τη στυγερή προβοκάτσια, είχε φορεμένες στο αυτοκίνητό του τις πινακίδες που έχουν τα αυτοκίνητα στη χώρα του. Απίστευτα πράγματα κυρίες και κύριοι από τους πονηρούς γείτονες, ευτυχώς όμως ένας αληθινός φρουρός της Πατρίδας ήταν εκεί.

Όπως μας πληροφορεί ο κ. Αϊβαλιώτης, το αυτοκίνητο εκτός από το BT (η πόλη Μπίτολα της ΠΓΔΜ – Μοναστήρι στα ελληνικά), είχε και τα διακριτικά Μακεδονία, τα οποία είχαν μπει εκεί προφανώς με σκοπό τη δολιοφθορά της εθνικής μας κυριαρχίας. Αυτό όμως δεν επρόκειτο να περάσει έτσι, καθώς ο τιτάνας Αϊβαλιώτης αντεπιτέθηκε με το πρώτο όπλο που βρήκε: Μια τσίχλα.

Έτσι το ανθελληνικό σηματάκι στις πινακίδες καλύφθηκε, χαρίζοντας άλλη μια ήττα στους εχθρούς του Γένους μας. Δείτε το έπος του Αϊβαλιώτη:

O ίδιος ξεκαθάρισε πως όχι μόνο το έκανε, αλλά και θα το ξανακάνει όσες φορές χρειαστεί, μαζί με τα παλικάρια του:

Φυσικά διάφοροι ενοχλητικοί άρχισαν αμέσως να κοροϊδεύουν τις προσπάθειες του Κωστή μας, αλλά τόσα ξέρουν οι απάτριδες. Ο τιτάνας τους απάντησε, και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα:

Μπορεί να ξεκινήσει εδώ και τώρα και κάποιο fundraising, προκειμένου να φτιαχτεί μια βιομηχανία τσίχλας, με την οποία ο Κωστής Αϊβαλιώτης θα σκεπάσει όλη την ΠΓΔΜ, έτσι ώστε να εξαφανιστεί από προσώπου γης και να μην την ξαναθυμηθεί κανείς. Γενικά, φοβούνται τον Aivaliotiz.

Best of internet