Quantcast
THE STREAM

Ο κρεατοφάγος μαχητής που έφαγε ωμό κρέας σε vegan φεστιβάλ αξίζει να γίνει δήμαρχος Λιβαδειάς

Ο ξανθός πρόμαχος του πολιτισμού της Προβατίνας τιμώρησε τους χορτοφάγους εισβολείς


THE NEWSROOM · 16 Αυγούστου 2018

Όπως συμβαίνει και με την τεράστια μυστική μάχη ανάμεσα στις δυνάμεις του Φωτός και τις δυνάμεις του Σκότους, μπορεί εσείς να μη γνωρίζετε για την μεγάλη σύγκρουση που μαίνεται σε όλο τον κόσμο ανάμεσα στους κρεατοφάγους και τους vegan, αλλά αυτή όλο και κορυφώνεται. Σε έναν κόσμο όπου μέχρι πρόσφατα κυριαρχούσαν οι εραστές της τσίκνας, οι vegan συντάσσουν τις ανά τον κόσμο δυνάμεις τους για να πάρουν από τους πρώτους κυριολεκτικά το μπιφτέκι τους. Η Σύγκρουση των Πολιτισμών είναι γεγονός.

Kαθώς λοιπόν η κουλτούρα των παϊδακίων κινδυνεύει με εξαφάνιση από τις δόλιες κινητοποιήσεις και τις επιθέσεις των vegan ακτιβιστών, το βάρος για την υπεράσπισή της πέφτει στους αληθινούς προμάχους του κρέατος. Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιούνταν αυτές τις μέρες ένα vegan φεστιβάλ.

Εκεί, ένας πολεμιστής της μπριζόλας φόρεσε ένα t-shirt, πάνω στο οποίο έγραφε “Go vegan and die” («Γίνε vegan και ψόφα») και άρπαξε το όπλο του το οποίο ήταν ένα τεράστιο κομμάτι ωμού κρέατος. Αμέσως μετά, άρχισε επιδεικτικά να το τρώει ωμό μπροστά στο vegan κοινό της διοργάνωσης, το οποίο η αλήθεια είναι πως δεν ενθουσιάστηκε ακριβώς.

O πιστός αυτός κρεατοφάγος μάλιστα αποθανάτισε τη στιγμή σε ένα βίντεο 30 λεπτών για το Youtube κανάλι του, στο οποίο περιέχονται κι άλλα αντίστοιχα ιδεολογικά υλικά. Να σημειωθεί πάντως πως το περιστατικό έληξε χωρίς καμιά άλλη αιματοχυσία.

Να τονίσουμε πως πρόκειται για έναν ανοιχτό πόλεμο. Μόλις μια βδομάδα πριν, ένα χασάπης στην Αγγλία άρχισε να κυνηγάει κάποιους vegan ακτιβιστές με μια μπριζόλα στο χέρι:

Τα πράγματα είναι σοβαρά.

(πηγή)

 

 

Best of internet