Quantcast
THE STREAM

Πανελλαδικό συντονισμό για τον εξορκισμό της χώρας εισηγείται ο τιτάνας Κωστέτσος

Ο άνθρωπος για τις δύσκολες στιγμές


THE NEWSROOM · 27 Ιουλίου 2018

Όπως λέει κι ένα παλιό καρδιτσιώτικο γνωμικό, «When the going gets, the tough get going»: Οι δύσκολες στιγμές απαιτούν ανθρώπους φτιαγμένους για τα δύσκολα και αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του γνωστού γίγαντα της νεότερης Ελλάδας, Βασίλειου Κωστέτσου.

Ο έτερος μόδιστρος της καρδιάς (ο άλλο είναι φυσικά ο τιτάνας Λάκης Γαβαλάς) αποφάσισε λοιπόν να κάνει τη δική του εισήγηση για την ανακούφιση της χώρας μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής με τους δεκάδες νεκρούς. Η πρότασή του ήρθε φυσικά από την πλατφόρμα του Instagram, όπου ο Βασίλειος καλεί τους συνέλληνές του σε πανελλαδικό συντονισμό, προκειμένου να επιτευχθεί ένας  λιβανισμός της επικράτειας από άκρη σε άκρη.

Αυτό είναι το ακριβές κείμενο της εισήγησης του κ. Κωστέτσου, με λεζάντα «Ο Σώζων εαυτόν σωθήτω!» βεβαίως βεβαίως:

 

 «Νομίζω ότι πρέπει να συνεννοηθούμε όλοι οι Έλληνες μαζί… (Μέσω διαδικτύου) Να λιβανίσουμε ταυτόχρονα!!! Σε όλη την Ελλάδα από άκρη σε άκρη!!! Μπας… και!!!»

Δε μπορείς να πεις, πρόκειται για υπερθέαμα:

Ο Σώζων εαυτό σωθήτω!….

A post shared by Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) on

Παρακάμπτοντας το ότι αυτό το «διαδύκτιου» μπορεί άνετα να προκαλέσει τοπική αστάθεια στη βαρυτική έλξη της Γης, εμείς πιστεύουμε ότι η γνώμη του κ. Κωστέτσου έχει αντίστοιχη βαρύτητα με το «φταίνε οι κάτοικοι» του ΥΠΕΘΑ Καμμένου και πρέπει να ληφθεί εξίσου σοβαρά υπόψη.

Επίσης, μια ματιά στα σχόλια αρκεί για να σας πείσει ότι ο Βασίλειος είναι σε καλό δρόμο:

Εμάς από τη μεριά μόνο αυτό έχουμε να πούμε:

Best of internet