Quantcast
THE STREAM

Νεκτάριος -Παπαροκάς- Μουλατσιώτης: Για τις πυρκαγιές φταίνε, επίσης, οι Maiden

Έχουμε ακούσει ακραίες απόψεις από όσους δεν συμπαθούν ιδιαίτερα το X-Factor αλλά αυτό τις ξεπερνάει


THE NEWSROOM · 25 Ιουλίου 2018

Η ανείπωτη καταστροφή των τελευταίων ημερών με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική έχει ήδη στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε πάνω απο 70 ανθρώπους. Οι άνθρωποι που έφυγαν και οι περιουσίες που καταστράφηκαν δεν γυρίζουν πίσω. Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να χάσαμε ανθρώπινες ζωές και υλικά, αναπληρώνουμε όμως με σοφία στο διαδίκτυο. Ειδικά απο αυτή που εξαπολύουν κατά πάνω μας ρασοφόροι άνδρες με προτίμηση στα θανατικά, τις φωτιές της κόλασης, τα μαστιγώματα άθεων και όλα αυτά τα σπλάτερ.

Εκτός λοιπόν απο τον ευλογημένο λόγο του πατερ Αμβρόσιου και την ασύμμετρη ψυχραιμία που επέδειξε η πολιτεία, ένας ακόμα πανσοφος ιερέας έρχεται να συμβάλλει στις ερμηνείες της καταστροφής.

Ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλασιώτης ιδιαίτερα γνωστός και ως μέντορας και μάνατζερ (;) των Παπαροκάδων τοποθετεί τα αίτια στην εμφάνιση των Maiden στην Μαλακάσα την Παρασκευή. Γιατί; Γι’ αυτό:

Σας ακούμε να ρωτάτε «Οπότε για τις φωτιές φταίνε οι Maiden που παίζουν live το Sign Of The Cross από το X-Factor, καθόλου παράλογο», ΟΧΙ ΑΣΕΒΕΙΣ, για τις φωτιές φταίει η αμαύρωση του ιερού σταυρού ενοπίων 36.000 σατανιστών. Τουλάχιστον έτσι προειδοποιεί η ανακοίνωση:

«Σαν να μπαίνει η Άνοιξη. Στα ξαφνικά»

Αδελφοί μου, πως είναι δυνατόν να αναμένουμε την ευλογία, την σκέπη και την προστασία του Κυρίου και Θεού μας, από εθνικές και άλλες συμφορές που βρίσκουν την Ελλάδα, όταν ενώπιον τριάντα έξι χιλιάδων (36.000) Ελλήνων, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Iron Maiden», την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, ατίμασε τον Τίμιο Σταυρό πετώντας τον περιφρονητικά στο έδαφος, ενώ εκείνη την στιγμή οι Έλληνες αντί να του γυρίσουν την πλάτη, τον χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν.

Δοξάζουμε τον Κύριό μας, διότι είναι Θεός της Αγάπης. Δεν εκδικείται, δεν ανταποδίδει ποτέ κακό αντί κακού.
Όταν όμως εμείς Του γυρίζουμε την πλάτη, Τον περιφρονούμε και με τον τρόπο μας Του ζητούμε να «αναχωρήσει» από την ζωή μας, την πόλη και την χώρα μας, τότε Εκείνος θλιμμένος αναχωρεί…
Ξεχνούμε όμως ότι όταν φεύγει ο Χριστός, έρχεται δυστυχώς ο διάβολος που σκορπά τον θάνατο, την καταστροφή και πολλές άλλες συμφορές.

Παρακαλώ όλους σας να ζητήσουμε από τον Κύριό μας να επιστρέψει κοντά μας και ας γνωρίζουμε ότι έστω και αν είμαστε αμαρτωλοί Εκείνος θα επιστρέψει γιατί είναι Θεός Πατέρας, Θεός της Αγάπης και της συγχώρεσης. Επίσης να είμαστε βέβαιοι ότι επιστρέφοντας ο Κύριος κοντά μας, θα μας παρέχει και πάλι την ευλογία και την προστασία Του, από τις καταστροφές που σκορπά μόνο ο διάβολος με τα όργανά του και όχι ο Θεός της Αγάπης.

Για άλλη μια φορά ο ορθόδοξος κλήρος της χώρας είχε προειδοποιήσει έγκαιρα. Εσείς όμως ακούγατε; Όχι, εσείς σκέφτεστε μόνο τους εαυτούς σας.

Best of internet