Quantcast
THE STREAM

Τη λέξη τζατζίκι χτύπησε τατού μια Γερμανίδα, λογικά η τυροκαυτερή δε χώραγε

Να κάνει και καμιά πατάτα όμως για να κατεβαίνει ευκολότερα


THE NEWSROOM · 20 Ιουλίου 2018

Ελάχιστοι καθαρόδερμοι έχουν μείνει στο μάταιο τούτο κόσμο εν έτει 2018, αφού πλέον φαίνεται ότι όλοι έχουν χτυπήσει έστω και ένα μικρό ταουάζ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι όλα επιτυχημένα, ενώ υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάποιος ζητάει να του γράψουν με κινέζικα ιδεογράμματα τη λέξη αρμονία, και ο τατουατζής του γράφει αμμωνία.

Μια τέτοια εξήγηση δεν θα φαινόταν και εντελώς απίστευτη στην περίπτωση της Maria Giesecke, μιας Γερμανίδας food blogger της οποίας το μπράτσο κοσμεί ένα τατουάζ το οποίο γράφει διακριτικά «ΤΖΑΤΖΙΚΙ». Ωστόσο η Maria δεν το έπαθε καθόλου κατά λάθος, αλλά εντελώς συνειδητά επέλεξε να βαρέσει αυτό το τατού για την καλύτερη αλοιφή που έχει βρεθεί ποτέ πάνω στον όμορφο πλανήτη μας.

Η ίδια, η οποία λατρεύει τόσο πολύ το τζατζίκι ώστε να το χαράξει πάνω στο σώμα της, έκανε αυτό το τατού στο Βερολίνο, μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα. Όπως δήλωσε (μάλλον με παρανοϊκό βλέμμα) στο Vice Greece:

Το τζατζίκι είναι, προφανώς, ζωή. Θα ήθελα να με βάζει για ύπνο ένα τζατζίκι και να με φιλάει στο μέτωπο. Θέλω να παντρευτώ ένα τζατζίκι. Το τζατζίκι ποτέ δεν παραπονιέται ότι μυρίζω σκόρδο, επειδή μυρίζει σκόρδο. Το τζατζίκι είναι καλό, το τζατζίκι έφτιαξε αυτά τα μπράτσα. Το τζατζίκι κάνει τα πάντα καλύτερα. Θέλω παγωτό τζατζίκι.

Η ίδια αναφέρει στη συνέντευξή της στο VICE ότι θα ήθελε να χτυπήσει και ένα τατού που θα λέει «χούμους», αν και στην πραγματικότητα το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να βαρέσει καμιά τηγανητή πατάτα ή κανένα καλαμαράκι τηγανητό, για να κάνει match made in heaven με το αριστούργημα που κοσμεί ήδη το χέρι της.

Best of internet