Quantcast
THE STREAM

Ο Μπάμπης Στόκας άνοιξε μπιτσόμπαρο, για διακοπές που πονάνε και είναι δύσκολες

Εκεί που ο μπάρμαν θα σου λέει ότι ο καφές σου έχει κρυώσει


THE NEWSROOM · 20 Ιουλίου 2018

Ομολογουμένως η προηγούμενη χρονιά να ήταν αρκετά δύσκολη για τον Μπάμπη τον Στόκα, αφού η μεγάλη συνεργασία του με τον Sakis Rouvas ναυάγησε πριν καν ξεκινήσει μέσα στο χειμώνα, ενώ τον Μάρτιο χρειάστηκε να υποστεί κρύα λογοπαίγνια για τα γενέθλιά του. Τώρα, όμως, εν μέσω θέρους φαίνεται ότι τα πράγματα πηγαίνουν κάπως καλύτερα για τον έντεχνο τραγουδοποιό, αφού όπως διαβάζουμε εδώ, ο Μπάμπης ο Στόκας άνοιξε το δικό του μπιτσόμπαρο τη Μεσσηνία, το οποίο το ονόμασε «Bibas Beach Bar».

Αυτή η επιχειρηματική κίνηση της μεγάλης έντεχνης προσωπικότητας έρχεται παράλληλα με την τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ, ενώ το μπιτσόμπαρο που μάλλον έχει ονομαστεί Babis αλλά στα ποδανά, μοιάζει να είναι το ιδανικό μέρος ώστε να κάτσει κανείς σε πόζα βαθιάς περίσκεψης και να περιμένει τα γκομενάκια να λυγίσουν υπό το βάρος της σημαντικότητάς του. Παρεμπιπτόντως, ορίστε ο Μπάμπης Στόκας στο νέο του δημιούργημα:

Όπως αναφέρει η πρώην σύζυγος του ποιητή στο προφίλ της στο facebook:

Δεν εχουμε όλοι μπάρμπα στην Κορωνη…αλλα έχουμε όλοι Μπαμπη στην Κορωνη…!!!!! Στα πεντακάθαρα νερά που βγαίνει η …

Gepostet von Fotini Psychidou am Montag, 16. Juli 2018

«Δεν έχουμε όλοι μπάρμπα στην Κορώνη… αλλά έχουμε όλοι Μπάμπη στην Κορώνη…!!!!! Στα πεντακάθαρα νερά που βγαίνει η χελώνα καρέτα-καρέτα …στην βασίλισσα της Μεσσηνίας την Κορώνη… ο Μπάμπης Στόκας δημιούργησε το Bibas beach bar… ένα concept που βρισκόταν χρόνια στο μυαλό του επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά… στα πάτρια εδάφη του που εμπνεύσανε αθάνατες μελωδίες η καλοκαιρινή διασκέδαση είναι πλέον χωρίς φρένα!!!! Καλή επιτυχία Μπαμπίνο!!!!!!!».

Πρόκειται για μια επενδυτική κίνηση που έρχεται ως φυσική συνέχεια των τεράστιων στίχων του Στόκα, όπως  «ο καφές σου έχει κρυώσει και το ράδιο κλειστό τώρα για μέρες».

Best of internet