Quantcast
THE STREAM

Αρκετές ρεζερβέ καρέκλες για τρία μπιτσόμπαρα κατέσχεσαν στα Καμμένα Βούρλα οι αρχές

Άγνωστο αν η ρεζερβέ ξαπλώστρα περιλαμβάνει και μπουκάλι ουίσκι με κοκακόλες


THE NEWSROOM · 19 Ιουλίου 2018

Η αλήθεια είναι πως όλοι γνωρίζουν καλά την καβάτζα στο ελεύθερο κάμπινγκ. Μιλάμε για την κλασσική περίπτωση παραλιάρχη που έχει πάει στη Γαύδο από τα τέλη Δεκεμβρίου προκειμένου να βρει το καλύτερο σποτ με σκιά για ένα τάγμα χίπηδες και απευθείας αυτοκινητόδρομο προς την παραλία, το οποίο θα σηματοδοτηθεί καλύτερα από ναρκοπέδιο. Όσοι έχετε πάει, γνωρίζετε.

Δεν γνωρίζαμε όμως την περίπτωση ρεζερβέ κανονική παραλία. Σε περίπτωση που απορείτε δεν είναι τραπεζάκι με μπουκάλι Χέιγκ, από ό,τι φαίνεται όμως υπάρχει κόσμος που πάει και αφήνει ξαπλώστρα, ομπρέλα ή και τα δύο και τα κλειδώνει με λουκέτο ή τα βάζει σε τσιμεντένια βάση για να μην μπορούν να του τα πάρουν. Η αλήθεια είναι πως το ελληνικό δαιμόνιο δεν έχει όρια, αλλά αυτό το ξέραμε έτσι κι αλλιώς.

Προβλέψιμα όμως ακόμη και σε μια περιοχή που ζει από τον τουρισμό ο κόσμος μπορεί να τα πάρει στο κρανίο με αυτό το φαινόμενο και ήταν επόμενο κάποια στιγμή οι κάτοικοι και οι αρχές να ξεσηκωθούν απέναντι στην ατομική ιδιοκτησία της παραλίας.

Έτσι λοιπόν από νωρίς το πρωί σήμερα και έχοντας στο χέρι την εντολή εισαγγελέα, η αστυνομία και το λιμενικό μαζί με τον Πρόεδρο των Καμένων Βούρλων και τον Αντιδήμαρχο ξεκίνησαν το μαζικό ξήλωμα ομπρελών και καρεκλών. Να σημειωθεί ότι η σοδειά ήταν τόσο καλή που γέμισε τρία φορτηγάκια.

Δείτε τις φωτογραφίες (όλες από εδώ):

Θα είχε ενδιαφέρον να καταγράψει κανείς τις αντιδράσεις αυτών που θα πάνε να τις ζητήσουν από όποιο αρμόδια αρχή τις έχει αποθηκεύσει. Να ειπωθεί βέβαια πως καλή φάση είναι κι αυτό, αλλά περιμένουμε να δούμε πότε θα επεκταθεί στα μεγάλα μαγαζιά που θεωρούν την παραλία περιουσία τους. (hint: ποτέ)

 

 

Best of internet