Quantcast
THE STREAM

Αυτό το άγαλμα του Jeff Goldblum που φτιάχτηκε στο Λονδίνο θα το ανταλλάζαμε για τις Καρυάτιδες

Θα ταίριαζε σίγουρα στο Σύνταγμα ή στο βράχο της Ακρόπολης


THE NEWSROOM · 19 Ιουλίου 2018

Eίναι το Τζουράσικ Παρκ μια από τις ταινίες που έχει στιγματίσει εντελώς την παιδική μας ηλικία; Η ερώτηση είναι προφανώς ρητορική, προφανώς και είναι μια από αυτές τις ταινίες, ενώ μάλιστα ήρθε η ώρα να νιώστε γέροι, συνειδητοποιώντας ότι πέρασαν 25 χρόνια από την κυκλοφορία της. Αυτή την επέτειο αποφάσισε να γιορτάσει η υπηρεσία streaming Now TV, η οποία παρήγγειλε ένα τεράστιο φουσκωτό ομοίωμα του Dr Ian Malcolm, ξαπλωμένο με ανοιχτό το πουκάμισο να αράζει στις όχθες του Τάμεση.

Το γιγαντιαίο αυτό άγαλμα υποτίθεται ότι θα έπρεπε να μοιάζει με τον ηθοποιό Jeff Gloldblum, ο οποίος και υποδυόταν τον Dr Ian Malcolm, αλλά εντάξει, δε γίνεται να τα θέλουμε και όλα δικά μας. Επίσης κάτι πηγαίνει ξεκάθαρα στραβά με τη μέση, τον καβάλο και τέλος, με τη φάτσα του Goldblum, αλλά στην τελική, ποσότητα υπέρ ποιότητας, οπότε όλα καλά.

Το installation απεικονίζει τον σταρ του Jurassic Park ξαπλωμένο, με το πουκάμισό του ανοιχτό, σε μια αναπαράσταση της διάσημης στάσης του από το φιλμ με τους δεινόσαυρους που κυκλοφόρησε το 1993. Προοφανώς και ένας τεράστιος Goldblum δε μπορεί να περάσει απαρατήρητος από όλους τους instagramers περαστικούς, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τα social mmedia με φωτογραφίες του αγάλματος.

Η στάση του αυτή με το ανοιχτό πουκάμισο, η οποία όπως είπε ο ίδιος ήταν εκτός σεναρίου, είναι διάσημη στο διαδίκτυο και πλέον εκπροσωπεί το απόλυτο σέξινες του νέρντι καρεκλά.

Best of internet