Quantcast
THE STREAM

Βουτιά από τριήρη στον Πειραιά έκανε η Ευγενία Μανωλίδου, πολεμώντας τους Πέρσες λογικά

O πρώτος άνθρωπος που πέφτει από τριήρη εδώ και 2500 χρόνια


THE NEWSROOM · 17 Ιουλίου 2018

Ξαναζεί σήμερα στην κυριολεξία η αρχαία μας ναυτική ιστορία, καθώς κάπου 2500 χρόνια μετά κάτοικος της Ελλάδας κατάφερε να πέσει από τριήρη. Το πρόσωπο της ημέρας είναι φυσικά η σύντροφος του αγαπημένου μας Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου, ευτυχώς χωρίς να πάθει κάτι η ίδια ή η τριήρης.

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που έκανε η Ευγενία Μανωλίδου στην τριήρη ΟΛΥΜΠΙΑΣ που βρίσκεται στο Φάληρο, προφανώς για να πάρει μερικά vibes από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, αναγκαία αυτές τις εθνικά δύσκολες για τον τόπο μας μέρες. Ενώ η Ευγενία, παρότι έχει ξαναεπισκεφτεί την τριήρη στο παρελθόν μαζί με τον Άδωνι, έχασε την ισορροπία βρισκόταν πάνω στο πλοίο και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να την ψαρέψουν τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκονταν εκεί.

Αυτά είναι μερικά στιγμιότυπα από την προηγούμενη επίσκεψης της Ευγενίας στο πλοίο:

Το καλό είναι πως η Ευγενία Μανωλίδου δεν έχει να φοβάται τίποτε άλλο από μια τοπική μετάλλαξη μετά την πτώση της από την τριήρη στα κρυστάλλινα νερά του Πειραιά. Να σημειωθεί εδώ πως δεν υπάρχει κάποιο πλάνο της πτώσης της μέχρι στιγμής, οπότε μπορείτε να βολευτείτε με αυτή την εξυπηρέτηση που έκανε στο κοινό ένας χρήστης του Twitter:

Best of internet