Quantcast
THE STREAM

Γλυκές αναμνήσεις με Microsoft Paint μας θύμισε το νέο μούσι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πιθανώς κάποιο τρολ από το επικοινωνιακό του επιτελείο τον έπεισε ότι θα του ταιριάζει το ατημέλητο λουκ


THE NEWSROOM · 17 Ιουλίου 2018

Οι ζέστες έχουν σφίξει 100%, αγαπητοί φίλοι, όλοι οι άνθρωποι γύρω μας -και εμείς μαζί τους- κάνουν ασταμάτητα λάθος καλοκαιρινές επιλογές με τον εγκέφαλο να έχει γκανιάσει από τη ζέστη. Κάτι τέτοιο πρέπει να έπαθε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ίσως να άκουσε κάποιον από το επιτελείο του ο οποίος λογικά εργάζεται στη ΝΔ για λογαριασμό της κυβέρνησης και αποφάσε να αφήσει κάτι που είναι ένα υβρίδιο από μούσια-γένια-ξηροδερμία και σήψη.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας φάτσας Κυριάκου Μητσοτάκη έγιναν σήμερα σε συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στην Πειραιώς. Ο Κυριάκος εμφανίστηκε έτσι:

Όπως πολύ γλαφυρά και σέξι περιγράφει το iefimerida.gr:

«Ο πρόεδρος της ΝΔ προφανώς λόγω καλοκαιριού που επιβάλλει λίγη χαλάρωση, εμφανίστηκε στη συνάντηση με γένια δυο-τριών ημερών τα οποία άλλαζαν κατά πολύ την εμφάνισή του. Ωστόσο, δεν άλλαξε καθόλου το στιλ του ως προς την πολιτική του και την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση με αφορμή τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εν προκειμένω οι δικηγόροι.»

Προφανώς αυτή η εμφάνιση σημαίνει ότι μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο μούσι ΝΔ, οπότε περιμένουμε σε δύο με τρεις μέρες να δούμε αντίστοιχες εικόνες και από άλλα στελέχη της Πειραιώς.

 

Best of internet