Quantcast
THE STREAM

Είναι Παγκόσμια Ημέρα Emoji και φυσικά η ΕΛ.ΑΣ. μας ζητά να την κεράσουμε ένα

Αυτή τη φορά όντως γίνονται πραγματάκια στο twitter της Ελληνικής Αστυνομίας


THE NEWSROOM · 17 Ιουλίου 2018

Με τη νεολαία θέλει να κάτσει η Ελληνική Αστυνομία, αφού όχι μόνο έχει έντονη παρουσία στα social media, αλλά όπως έχουμε αναφέρει ξανά εδώ, εδώ κι εδώ, ο διαχειριστής των social media της ΕΛ.ΑΣ. την πονάει τη φανέλα και πλέον προσπαθεί με κάθε τρόπο να πιάσει τον παλμό των νέων. Σήμερα, την ένδοξη Παγκόσμια Ημέρα των Emoji, η Ελληνική Αστυνομία ξεκίνησε ένα poll με το οποίο ζητάει από το twitter να αξιολογήσει τον λογαριασμό της ΕΛ.ΑΣ. με ένα emoji.

Εάν το πρώτο emoji που σας έρχεται στο μυαλό είναι αυτό (🐷), τότε ντροπή σας, μιας και οι άνθρωποι προσπαθούν σοβαρά να πάρουν feedback από τους πολίτες. Ορίστε:

Καταπληκτικά πράγματα φαίνεται να συμβαίνουν σε κάποιο όροφο της ΓΑΔΑ, από τους διαχειριστές του Twitter και του Facebook της Αστυνομίας, ας το έχετε στο νου σας ως μια ευχάριστη νότα εάν ποτέ για κάποιο λόγο σας προσαγάγουν τα όργανα της τάξης.

Δεν ξέρουμε πως πρέπει να νιώσουμε που γίνονται πραγματάκια στον επίσημο λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά σίγουρα έχουμε σκεφτεί με πιο emoji θα απαντούσαμε στο ερώτημά τους.

Best of internet