Quantcast
THE STREAM

40000 κόσμος τραγούδησε χτες το Wind Of Change, μάλλον ξαναενώθηκε το Βερολίνο στο Καλλιμάρμαρο

Η αγάπη της Ελλάδας για το ΠΑΣΟΚ και τους Scorpions θα ζει για πάντα


THE NEWSROOM · 17 Ιουλίου 2018

Φωτογραφία εξωφύλλου: ΕUROKINISSI 

Kοροϊδέψατε φέτος τους Scorpions, τους έλληνες οπαδούς τους ή και τους δύο; Δεν είναι ντροπή να το ομολογήσετε, όλοι αυτό κάνουμε. Το συγκρότημα που βρίσκεται στο λεξικό περήφανα δίπλα στη λέξη βασικότητα, η μπάντα που δίνει συναυλίες στην Ελλάδα πιο συχνά κι από την Ελένη Φουρέιρα, η μπάντα που έχει παίξει σε πιο πολλά μέρη της Ελλάδας κι από τον Κώστα Σαφέτη, η μπάντα που λίγο να την αφήσεις θα εμφανιστεί ζωντανά με το Γιώργο Μάγκα, αφού θα έχει εξαντλήσει πλέον όλες τις ορχήστρες.

Πρέπει να θυμόμαστε όλοι όμως πάντα το εξής πολύ σημαντικό πράγμα. Τόσο οι Scorpions, όσο και οι οπαδοί τους μας έχουν όλους χεσμένους και χτες πέρασαν απλά καλύτερα από όλους μας (από εμάς δηλαδή σίγουρα). Κάπου 40000 Σκορπιονίστας τίγκαραν το Καλλιμάρμαρο, τραγούδησαν για δισχιλιοστή φορά το Holiday (δεν το έπαιξαν όπως μας ενημερώνουν από το κοντρόλ, τι πράγματα είναι αυτά) Send Me An Angel και το Rock You Like A Hurricane (πόσο θα γαμούσε παρεμπιπτόντως αν αυτό είχε γίνει σύνθημα για τον Χάρι Κέιν της Αγγλίας), κούνησαν αναπτήρες, γενικά έκαναν τη ζωάρα τους σκορπώντας θετικά vibes από εποχές που έλειπαν οι έγνοιες και είχαμε ησυχία, υλική αφθονία, ισχυρή δραχμή και ΠΑΣΟΚ.

ΠΟΝΑΤΕ; (Φωτ: EUROKINISSI)

Δε μας πιστεύετε; Αν όχι, τσεκάρετε εδώ 40000 ανθρώπους να τραγουδάνε το Wind Of Change σαν να είναι 1989 και να ενώνονται ξανά Ανατολική και Δυτική Γερμανία και τα λέμε. Οι άνθρωποι έχουν ΠΑΘΟΣ:

Τα ξαναλέμε με το ίδιο άρθρο το 2019, στο Καλλιμάρμαρο ή στην Κάτω Καλαβρούζα Αιτωλοακαρνανίας.

Best of internet