Quantcast
THE STREAM

Στην Ηλεία για διακοπές πήγε ο Τσάκι η κούκλα του Σατανά, όπου πνίγηκε σε ένα κανάλι

Το τέλος του γνωστού αστέρα ταινιών τρόμου ήταν να πνιγεί σε έναν αρδευτικό αγωγό κοντά στη Γαστούνη


THE NEWSROOM · 16 Ιουλίου 2018

Στην απίθανη περίπτωση που απορούσατε για το τι κάνει πια στη ζωή του ο Τσάκι, η Κούκλα του Σατανά, τότε θα χαρείτε να μάθετε πως εκτός από το να γυρνάει κι άλλες ταινίες μήπως και βγει το μεροκάματο, έχει πλέον έρθει και προς τα μέρη μας. Δε μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το ποια μπορεί να είναι η ταυτότητα της κούκλας η οποία κατάφερε να βουλώσει ένα τοπικό αρδευτικό κανάλι στην αγαπημένη μας Ηλεία.

Πιο συγκεκριμένα, το γεωργικό θρίλερ έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στο Λευκοχώρι του δήμου Πηνειού όπως μαθαίνουμε από την τοπική εφημερίδα Πατρίς, όταν μια μεγάλου μεγέθους πλαστική κούκλα βούλωσε το κανάλι της κεντρικής διώρυγας του Τοπικού Οργανισμού Έγγειων Βελτιώσεων Γαστούνης. Το αποτέλεσμα ήταν να φρακάρει το σύστημα και να αρχίσουν οι ειδικοί να ψάχνονται για το τι συνέβη με το νερό στο κανάλι, χωρίς όμως να βρίσκεται άκρη στην αρχή.

Ο λόγος ήταν το πως κανείς δεν περίμενε το ελαφρώς αλλόκοτο θέαμα του Τσάκι που πήγε κι έκλεισε τον αγωγό, κάτι που φάνηκε κι όταν ένας επαγγελματίας υδραυλικός χρησιμοποίησε μικροκάμερα για να το τσεκάρει, αλλά δεν κατάφερε να το διακρίνει.

Ελπίζουμε ο Τσάκι να μην ήθελε να αυτοκτονήσει, θα θύμιζε υπερβολικά Bojack Horseman η φάση του.

 

Best of internet