Οι μπριζόλες που θα βγάλουν θα ανεβούν μόνες τους στο Instagram
Eίναι γνωστό πλέον πως για να βρεθείς (και να παραμείνεις) στη Μύκονο είναι πολύ δύσκολο αν δεν είσαι δαπίτης, δισεκατομμυριούχος από το Κατάρ ή έστω ο ήρωάς μας Λάκης Γαβαλάς. Ακόμα κι ο Πέτρος ο Πελεκάνος δεν υπάρχει πια αν θυμηθούμε τα σχετικά ντοκουμέντα ενώ ακόμη κι ο θρύλος Γιάννης Γαλάτης φαίνεται ντεφορμέ. Το κοσμικό νησί έχει πλέον τα θεματάκια του με τον κόσμο που το έχει καταλάβει, με τον τοπικό δείκτη πυκνότητας πληθυσμού κλαρίνων (ΔΠΠΚ) να κάνει τους ειδικούς επιστήμονες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ όλοι φαίνονται να έχουν υποταχθεί σε αυτή την κατάσταση.
Όλοι; Όχι όλοι. Ακόμα και στην fabulous παραλία Καλό Λιβάδι, μια ομάδα ντόπιων αποφάσισε να επανακαταλάβει το φυσικό της βιότοπο από τη ΔΑΠ. Την Παρασκευή που πέρασε, ένα σκληρό team από αγελάδες αγνόησε τις απαγορεύσεις και άρχισε να κόβει βόλτες στην παραλία για να δροσιστεί, χωρίς όμως να σπάει τα μέζεα κανενός με ρακέτες και τέτοια και χωρίς να προκαλεί γενικώς προβλήματα.
Οι αγελάδες μάλλον έμεναν σε κάποιο περιφραγμένο χώρο εκεί κοντά αλλά αποφάσισαν να αποδράσουν για μια δόση κυκλαδίτικης ομορφιάς. Δείτε και μόνοι σας τις φωτογραφίες:
«Καλό Λιβάδι Μυκόνος »Να δεις που το γάλα αυτό θα έχει 20€ το λίτρο … χαχαχαχα
Gepostet von George Trantzas am Sonntag, 15. Juli 2018
Right now, true story…
Gepostet von Fay Bei am Freitag, 13. Juli 2018
Δεν αποκλείεται βέβαια να τους χρέωσαν τις ξαπλώστρες και το χορτάρι 18 ευρώ το κιλό.
Το show στα MAD Awards ενέπνευσε τους εξεταστές της Νομικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας αποφάσισε το ίδιο πράγμα που είχε αποφασιστεί το 2019 και ο πρώην αστυνομικός αποφυλακίζεται πολύ σύντομα
Το 2022 είναι μια περίεργη χρόνια αλλά αυτές οι φωτογραφίες ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο
Ο γνωστός τενίστας – δημιουργός δηλώσεων δοκίμασε τις ικανότητες του στον αστικό σχεδιασμόf