Quantcast
THE STREAM

Γαβαλάς τυρί: Crew αγελάδων σκάει στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου για να βοσκήσει

Οι μπριζόλες που θα βγάλουν θα ανεβούν μόνες τους στο Instagram


THE NEWSROOM · 16 Ιουλίου 2018

Eίναι γνωστό πλέον πως για να βρεθείς (και να παραμείνεις) στη Μύκονο είναι πολύ δύσκολο αν δεν είσαι δαπίτης, δισεκατομμυριούχος από το Κατάρ ή έστω ο ήρωάς μας Λάκης Γαβαλάς. Ακόμα κι ο Πέτρος ο Πελεκάνος δεν υπάρχει πια αν θυμηθούμε τα σχετικά ντοκουμέντα ενώ ακόμη κι ο θρύλος Γιάννης Γαλάτης φαίνεται ντεφορμέ. Το κοσμικό νησί έχει πλέον τα θεματάκια του με τον κόσμο που το έχει καταλάβει, με τον τοπικό δείκτη πυκνότητας πληθυσμού κλαρίνων (ΔΠΠΚ) να κάνει τους ειδικούς επιστήμονες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ όλοι φαίνονται να έχουν υποταχθεί σε αυτή την κατάσταση.

Όλοι; Όχι όλοι. Ακόμα και στην fabulous παραλία Καλό Λιβάδι, μια ομάδα ντόπιων αποφάσισε να επανακαταλάβει το φυσικό της βιότοπο από τη ΔΑΠ. Την Παρασκευή που πέρασε, ένα σκληρό team από αγελάδες αγνόησε τις απαγορεύσεις και άρχισε να κόβει βόλτες στην παραλία για να δροσιστεί, χωρίς όμως να σπάει τα μέζεα κανενός με ρακέτες και τέτοια και χωρίς να προκαλεί γενικώς προβλήματα.

Οι αγελάδες μάλλον έμεναν σε κάποιο περιφραγμένο χώρο εκεί κοντά αλλά αποφάσισαν να αποδράσουν για μια δόση κυκλαδίτικης ομορφιάς. Δείτε και μόνοι σας τις φωτογραφίες:

«Καλό Λιβάδι Μυκόνος »Να δεις που το γάλα αυτό θα έχει 20€ το λίτρο … χαχαχαχα

Gepostet von George Trantzas am Sonntag, 15. Juli 2018

Right now, true story…

Gepostet von Fay Bei am Freitag, 13. Juli 2018

Δεν αποκλείεται βέβαια να τους χρέωσαν τις ξαπλώστρες και το χορτάρι 18 ευρώ το κιλό.

Best of internet