Quantcast
THE STREAM

Κλειστοί για άλλη μια τελευταία συναυλία Scorpions οι δρόμοι σήμερα, πανηγυρίστε ελεύθερα

Αν κολλήσετε στην κίνηση σκεφτείτε τουλάχιστον ότι είναι για καλό σκοπό


THE NEWSROOM · 16 Ιουλίου 2018

Ένα πραγματικά καυτό μήνα γεμάτο με τελευταίες συναυλίες ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, αφού, όχι μόνο έγινε άλλη μια τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ στο Καλλιμάρμαρο, αλλά επιπλέον θα γίνει και άλλη μια τελευταία συναυλία των Σκόρπιονς, οι οποίοι πλέον φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να ζήσουν τα χρόνια τους ως συνταξιούχοι στην Ελλάδα.

Όπως είχαμε ενημερώσει, η συναυλία έχει τον εξής ειρωνικό τίτλο “Once in a Lifetime”, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να ισχύει, εάν αντιληφθεί κανείς όλες τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα ως ένα ενιαίο και συνεχιζόμενο running joke, το οποίο δεν γίνεται απλώς μόνο μια φορά, αλλά κρατάει και μια ολόκληρη ζωή. Σε αυτή την άχαστη συναυλία προφανώς και θα τρέξουν όλοι όσοι παρακολούθησαν και τους Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ πριν από λίγες ημέρες, αφ’ ότου ρίξουν λίγο νερό στη μούρη τους και συνέλθουν από την δίνη των βαθιών νοημάτων των στίχων των Πυξ Λαξ, θα είναι έτοιμοι να κατηφορίσουν προς το Καλλιμάρμαρο και η τροχαία έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να κλείσει τους γύρω δρόμους.

Συγκεκριμένα από τις 18:00 έως το τέλος της συναυλίας των Scorpions, θα γίνει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στη Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο και στη Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Η συναυλία των Scorpions είναι εξαιρετικά μοναδική και συλλεκτική, αφ’ ενός επειδή μέχρι στιγμής είναι η τελευταία συναυλία τους, αφ’ ετέρου επειδή θα έχουν φωνάξει και μια συμφωνική ορχήστρα και τέλος, επειδή οι Scorpions θα μπορούσαν να είχαν παίξει και στα εγκαίνια του Παναθηναϊκού Σταδίου, γεγονός που θα κάνει το όλο σκηνικό σούπερ συγκινητικό.

Best of internet