Quantcast
THE STREAM

Aλήθειες με τη Xena: Για το legalize it παλεύει πλέον η ηθοποιός Lucy Lawless

Mighty warrior για τη νομιμοποίηση της κάνναβης είναι πια η αγαπημένη μας Ζήνα


THE NEWSROOM · 13 Ιουλίου 2018

Με μια υπνωτιστική προφορά που συγκρίνεται μόνο με το γεια σου καλημέρα γεια σου καληνότσες, βλέπουμε την θρυλική Xena που για πολλά συνεχόμενα χρόνια κατοικοέδρευε στη συχνότητα του Σταρ, πλέον να βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία και να ενημερώνει τους followers της στο instagram για ζητήματα που αφορούν τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ, την αποποινικοποίηση της κάνναβης και γενικά ό,τι μπορεί να κάνει την αρχαία Αμαζόνα σε μια σύγχρονη social justice warrior princess.

Στο βίντεο που ανέβασε πριν από 3 ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενημερώνει το κοινό της για το επικείμενο δημοψήφισμα που θα γίνει στη Ν. Ζηλανδία, σχετικά με την αποποινικοποίηση της κάνναβης, το δικαίωμα της καλλιέργειας, τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης κτλ.

Η ίδια μπορεί να μη δηλώνει ρητά την άποψή της στο συγκεκριμένο απόσπασμα, αλλά ήδη από το 2016 έχει δηλώσει ότι υποστηρίζει τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης.

Για όλους όσοι λένε ότι οι “social justice warriors” είναι εύθραυστα snowflakes, αρκεί να δουν τη Ζήνα που είναι και mighty και warrior και απ’ όλα.

 

Best of internet