Quantcast
THE STREAM

Αυτό το χρυσοποίκιλτο τσιγαριλίκι των 25.000 δολαρίων θα το λιγουρευόταν κι ο Πατούλης

Ιδανική επιλογή για όλους όσοι θέλετε να πιείτε ένα τσιγάρο, αλλά δεν θέλετε να σας περνάνε για πτωχούς


THE NEWSROOM · 13 Ιουλίου 2018

Εάν το να πίνετε ένα από τα πιο μεγάλα τσιγαριλίκια στον κόσμο στριμμένο με χαρτάκια από φύλλα χρυσού και με τις πιο legit ποικιλίες κάνναβης, ενώ με κάθε τζούρα βοηθάτε οργανώσεις για την προστασία των άγριων ζώων στην Αφρική σας φαίνεται ένα υγρό όνειρο κάποιου τελειωμένου οικολόγου μπαφάκια, τότε κάνετε λάθος, αγαπητοί φίλοι. Το ακριβότερο τσιγαριλίκι στον κόσμο είναι γεγονός και κάνει ακριβώς αυτό.

Αυτό το έργο τέχνης που μοιάζει με χρυσό ελεφαντόδοντο, πέραν του ότι κοστίζει 25.000 δολάρια, τα οποία δοθούν σε μια οργάνωση προστασίας άγριων ζώων, παράλληλα περιέχει μέσα μισό κιλό χόρτο και 8 ούγγες από άλλες ποικιλίες, από την Καλιφορνέζικη εταιρία Κάνναβης Stone Road Lex.

World's Most Expensive Joint

"The World's Most Expensive Joint" was wrapped in gold and auctioned off for charity.

Gepostet von Weird Wild World am Dienstag, 3. Juli 2018

Αυτό το κομψοτέχνημα το οποίο -οριακά- λυπάσαι να το σκάσεις, δημιουργήθηκε προκειμένου να πουληθεί σε μια δημοπρασία για την υποστήριξη του Αφρικανικού Ιδρύματος για την Άγρια Φύση και γι’ αυτό το λόγο μάλιστα μοιάζει με ελεφαντόδοντο. Το χρυσό περιτύλιγμα είναι αποτελούμενο από κυλινδρικά χαρτάκια από φύλλο χρυσού 24 καρατίων και λευκού χρυσού 24 καρατίων, ενώ μόνα τους τα χρυσά χαρτάκια αξίζουν 5.000 δολάρια. Το χρυσοποίκιλτο αυτό μπουρί ανέλαβε να το στρίψει ο Weaver, γνωστός στρίφτης-καλλιτέχνης της περιοχής.

Όπως δήλωσαν οι δημιουργοί του «Το κάπνισμα αυτού του τσιγάρου σίγουρα θα ήταν μια πολυήμερη υπόθεση. Μετά από τρεις ή τέσσερις τζούρες θα κολλάς μια και καλή στον καναπέ σου».

Best of internet