Quantcast
THE STREAM

Το κλαψιάρικο Τραμπ Ζέπελιν που πέταξε τελικά πάνω απ’το Λονδίνο αξίζει να μπει σε τροχιά

Ο πορτοκαλί πλανητάρχης δεν έχει τουιτάρει ακόμα κάτι για το εριστικό ζέπελιν


THE NEWSROOM · 13 Ιουλίου 2018

Όλα εξελίχθηκαν καλώς με το μάστερπλαν όλων όσοι ήθελαν να διαδηλώσουν εναντίον του Τραμπ και της επίσκεψής του στο Λονδίνο, αφού το περιβόητο μπαλόνι που τον απεικονίζει σαν κλαψιάρικο μωρό, τελικώς απογειώθηκε κανονικά, αφού πήρε την έγκριση του δήμαρχου του Λονδίνου και τελικά αυτό το (όχι και τόσο τεράστιο τελικά) αριστούργημα ανέβηκε (όχι και τόσο ψηλά) τον ουρανό του Λονδίνου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται επίσκεψη στο Λονδίνο για να συναντηθεί με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, ωστόσο οι Λονδρέζοι καθόλου δεν ψήνονται για τον πορτοκαλί πρόεδρο, οπότε άρχισαν να φουσκώνουν με ήλιο το πλαστικό Τραμπόμορφο κλαψιάρικο βρέφος που στο χεράκι του έχει κολλημένο ένα κινητό. To μπαλόνι που είχε μήκος σχεδόν έξι μέτρα, απογειώθηκε από το έδαφος σήμερα Παρασκευή στην πλατεία του Κοινοβουλίου στο Λονδίνο, ενώ έμεινε στον αέρα του Λονδίνου περίπου για δύο ώρες, όπως διαβάζουμε εδώ.

Live: Baby Trump Balloon to fly above Parliament

Live: Baby Trump Balloon flies over Parliament Square (part 1)

Gepostet von Ruptly am Freitag, 13. Juli 2018

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της συγκεκριμένης διαμαρτυρίας, ακόμα και αν ο πορτοκαλί πλανητάρχης δεν καταφέρει να δει από πρώτο χέρι τον βρεφοφουσκωτό εαυτό του να πετάει στον ουρανό του Λονδίνου, τότε σίγουρα θα τον πετύχει στο twitter, αφού οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την διααρτυρία κάνουν τον γύρο του κόσμου.

 

 

Πάντως εάν δεν χρειάζονται πλέον στο Λονδίνο αυτό το αριστουργηματικό ζέπελιν, μπορούν να μας το στείλουν εδώ, να το κάνουμε το απόλυτο αξεσουάρ παραλίας

Best of internet