Quantcast
THE STREAM

Όλες τις μπόμπες του ΝΑΤΟ φαίνεται πως κατέβασε (πάλι) ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε αυτή τη σύνοδο

Κομοδίνο από τα ξύδια έσκασε για άλλη μια φορά ο Ζαν Κλοντ, θα έχει ντέρτια


THE NEWSROOM · 13 Ιουλίου 2018

Ποιός είναι ο καλύτερος και ίσως ο μοναδικός τρόπος για να υπάρξει κάνεις σε ένα γκαλά του ΝΑΤΟ; Προφανώς και το να σκάσει μπαούλο από τα ξίδια, αγαπητοί φίλοι και ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ έχει πιάσει τη φάση και απ’,τι φαίνεται του δίνει και καταλαβαίνει. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να βλέπουμε στο βίντεο που απεικονίζεται ο πρόεδρος της Κομισιόν,  Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, να παραπατάει και να ανεβαίνει υποβασταζόμενος στο βάθρο με τους άλλους ηγέτες για να σταθεί δίπλα τους στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Στη συνέχεια όταν αποφασίζουν να κατέβουν από το βάθρο, η εικόνα είναι ακόμη πιο αποκαρδιωτική, όπως όταν βλέπεις έναν φίλο σου που έχει γίνει παντελώς ζάντα σε κάποιο πεταμένο ελληνάδικο στην Παροικιά, πρώτο καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες, αλλά είναι κάπως μεγάλη μανούρα να τον κουβαλήσεις μέχρι το κέντρο υγείας πρωινιάτικα.

Φυσικά, κύκλοι από την Κομισιόν ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για μεθύσι, αλλά δικαιολογούν αυτή την εικόνα λέγοντας ότι ο Γιούνκερ πάσχει από ισχιαλγία που του προκαλεί δυσκολία να μετακινηθεί λόγω πόνων. Απ’ την άλλη δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζαν Κλοντ δίνει τέτοια εντύπωση, αφού ήδη από το 2015 θυμόμαστε τον συμπαθή κομισάριο να ρίχνει μεθυσμένα μπατσάκια σε αρχηγούς κρατών, περνώντας το swag των Ευρωπαϊκών Θεσμών σε άλλο λέβελ.

Εμείς ευχόμαστε να βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως κοιτάζει ο Ζαν Κλοντ το κρασάκι του.

Best of internet