Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, είναι η Εύα Καϊλή η νέα τεχνοϊέρεια του Βιτκόιν και των σταρτάψ;

ΚΥΒΕΡΝΟΠΑΣΟΚ ΣΩΣΕ ΜΑΣ


THE NEWSROOM · 13 Ιουλίου 2018

Το ξέραμε γενικά ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν ό,τι πιο hightech έχουμε βγάλει σε πολιτικό κόμμα σε αυτή τη χώρα αλλά δε μπορούμε παρά να εντυπωσιαστούμε με την τεκνοθράς εξέλιξη της Εύας Καϊλή. Για λίγο την αφήσαμε από τα μάτια μας και ξαφνικά τη βλέπουμε μπροστά μας να μιλάει σε επερχόμενη εκδήλωση γνωστού αθηναϊκού σταρταπάδικου (κατά το σουβλατζίδικο) για το blockchain, το Βitcoin και τα κρυπτονομίσματα, την τεχνητή νοημοσύνη και πολύ πιθανόν, για το σεξ με cyborgs και άλλες τέτοιες transhumanist ανησυχίες.

Όπως σχολιάζει η περιγραφή της εκδήλωσης:

“Πίσω στο σχολείο με την Εύα Καϊλή, την πιο ενεργή βουλευτή του Ευρωκοινοβούλιο σε ό,τι αφορά το Blockchain, την τεχνητή νοημοσύνη, τα big data, την κυβερνοασφάλεια και την ηλεκτρονική υγεία. Με την ιδιότητα της θέσης της ως πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης Επιλογών Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ευρωκοινοβουλίου, έχει εργαστεί πολύ για την προώθηση της καινοτομίας ως κινητήριας δύναμης της εγκαθίδρυσης της Ενιαίας Ευρωπαϊκής Ψηφιακής Αγοράς.”

Είναι ενδιαφέρον το ότι όντως τσεκάροντας το προφίλ της κ. Καϊλή τη βρίσκεις να προωθεί το transhumanism μαζί με άλλους τεχνογκουρού από την ταπεινή Αθήνα μέχρι τη Μέκκα των ηλεκτρονικών εντερπρενέρ (το Σαν Φρανσίσκο είναι αυτό αν έχετε μεταφορικά ή κυριολεκτικά ξεμείνει στον Ίντερνετ Εξπλόρερ). Όπως

Sunday on how EU is funding Blockchain, among excellent speakers…#BEF #Blockchain #Economic #Forum #SanFrancisco #Latoken

Gepostet von Eva Kaili am Samstag, 16. Juni 2018

Aπό το Σαν Φρανσίσκο μέχρι την Κύπρον:

#Cyprus #Κύπρος #Blockchain

Gepostet von Eva Kaili am Montag, 14. Mai 2018

Kαι memes με γάτες και Bitcoin, φυσικά:

Thank you Ilias Louis Hatzis 🌹

Gepostet von Eva Kaili am Montag, 28. Mai 2018

Περιμένουμε να τη δούμε και πρωταγωνίστρια σε κάποια μεταφορά του Νευρομάντη του Ουίλιαμ Γκίμπσον, στον ΑΝΤ1 όμως αν είναι δυνατόν.

 

Best of internet