Quantcast
THE STREAM

Μόλις βγήκε ο νέος Εθνικός Ύμνος του κρατιδίου Mykonoooos και προφανώς είναι καγκουρολάτιν

Έχουμε τα ρεγκετόν που μας αξίζουνε


THE NEWSROOM · 11 Ιουλίου 2018

Έχουμε τα ρεγκετόν που μας αξίζουνε, αγαπητοί φίλοι και όπως υποψιάζεστε, μας αξίζουν μόνο τα καλύτερα. Φέτος το καλοκαίρι, μιας και το ντεσπασίτο πάλιωσε και αφού το Fuego λείπει στο εξωτερικό για διεθνή καριέρα, έρχονται ευτυχώς δύο καλλιτέχνες να γεμίσουν αυτό το slot που ζητάει απεγνωσμένα ένα απολύτως καλοκαιρινό καγκουρολάτιν για να μπορέσετε να λικνιστείτε στα μπιτσόμπαρα της ομορφότερης χώρας του κόσμου. Και μάλιστα, τι καλύτερο, απ’ το να έχουν αντλήσει στιχουργική έμπνευση από ένα ανεπανάληπτο ρεπορτάζ του Mykonos Live ΤV για τον πελεκάνο της Μυκόνου.

Ίσως θα θυμάστε το ρεπορτάζ αυτό όπου μια ρεπόρτερ ρωτάει τους πιο #Mykonoooos τουρίστες πως λένε τον Πελεκάνο της Μυκόνου, και άπειρα errors και blue screens of death κατακλύζουν την Μυκονιάτικη ατμόσφαιρα:

Λοιπόν, από αυτή τη δεξαμενή έμπνευσης κρατήστε την εμπνευσμένη ερώτηση της ρεπόρτερ, προσθέστε ένα dance τουκτσι-τουκτσι μπιτ από πίσω, βάλτε και λίγο καψουροιμπροβαηζέησον στον στίχο, και έχετε αμέσως τον νέο εθνικό ύμνο της Mykonoooooooos:

Ανυπομονούμε να δούμε τους πρώτους φουσκωτούς πελεκάνους στις παραλίες.

Best of internet