Quantcast
THE STREAM

Παρέα τεντιμπόηδων βούτηξε σε δεξαμενή υδροηλεκτρικού σταθμού στην Πάτρα

Παραλίγο να παραχθεί ρεύμα από τους ριψοκίνδυνους αυτούς Πατρινούς


THE NEWSROOM · 9 Ιουλίου 2018

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι σφίγγουν οι ζέστες και κάπως έτσι πρέπει να τους έζωσε ο καύσωνας και τους τέσσερις λαμπρούς νεαρούς από την Πάτρα οι οποίοι δεν άντεξαν και βούτηξαν στη δεξαμενή ενός υδροηλεκτρικού σταθμού σταματώντας την υδροδότηση.

Όπως διαβάζουμε στο tempo24.gr, οι νεαροί ηλικίας από 16 έως 19 ετών, χτες το απόγευμα της Κυριακής πήδηξαν την πόρτα του υδροηλεκτρικού σταθμού στο Γλαύκο, όπως θα πήδαγε κάποιος μεγαλοδικηγόρος την πόρτα παρακμιακού καναλιού και έριξαν μια βουτιά στη δεξαμενή του σταθμού.

Δεν ξέρουμε εάν πρόλαβαν να κάνουν απλωτές, μακροβούτια και τα σχετικά, αλλά κάποια στιγμή τους εντόπισε ένας υπάλληλος της μονάδας και άρχισε να φωνάζει. Τότε οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή. Ο υπάλληλος, προσπάθησε να τους απομακρύνει, για να αποφευχθεί ατύχημα ή κάποια διακοπή υδροδότησης. Λίγα λεπτά αργότερα οι νεαροί συνελήφθησαν, ενώ κατηγορούνται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η υδροδότηση διακόπηκε, με αποτέλεσμα να μην παράγεται η προβλεπόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας από 16 έως και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης φθοράς.

Ειδικότερα, οι ημεδαποί εισήλθαν σε μονάδα παραγωγής υδροηλεκτρικής ενέργειας στην Πάτρα, όπου προξένησαν φθορές, διακόπτοντας την υδροδότηση, με αποτέλεσμα να μην παράγεται η προβλεπόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, την στιγμή που αποχωρούσαν από τον υδροηλεκτρικό σταθμό και συνελήφθησαν.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Παραλίγο να μάθουμε εάν εκτός από νερό γίνεται να παραχθεί ρεύμα και από ανθρώπους, αλλά ευτυχώς οι τέσσερις λαμπροί Φέλπς από την Πάτρα πρόλαβαν να βγουν από τη δεξαμενή πριν γίνει καμία ζημιά, αλλά όχι αρκετά γρήγορα ώστε να μην τους πιάσουν οι μπάτσοι. Μακάρι μετά από αυτό το περιστατικό να μη γίνει η δεξαμενή της μονάδας  το απόλυτο χοτ σποτ για όλους τους ριψοκίνδυνους κάγκουρες της Αχαΐας.

Best of internet