Quantcast
THE STREAM

Επιτέλους μπορείτε να ζητήσετε από το Netflix να αναβιώσει «Το Ρετιρέ»

Οι υπεύθυνοι προγράμματος της πλατφόρμας είναι έτοιμοι να μάθουν για τα γούστα σας


THE NEWSROOM · 9 Ιουλίου 2018

Οι ρυθμοί με τους οποίους το Netflix παραγγέλνει και παράγει οπτικοακουστικό περιεχόμενο μπορεί να είναι πραγματικά φρενήρεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις των 125 εκατομμυρίων συνδρομητών της. Το καλό νέο είναι ότι στο site της Netflix υπάρχει μια (κάπως κρυμμένη) υποσελίδα στην οποία μπορείτε να υποβάλετε τις προτάσεις σας, ή και τις απαιτήσεις σας εάν είστε πραγματικά έξαλλοι, για το ποια θα θέλατε να είναι η επόμενη σειρά ή ταινία που θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της η Netflix.

Την υποσελίδα με τον τίτλο «Request Title» την ανακάλυψε το ευρύ κοινό μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ο λογαριασμός Netflix των Φιλιππίνων απάντησε σε ένα tweet ενός χρήστη που ζητούσε απ’ το Netflix να αναβιώσουν κάποια σειρά.

Από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει γίνει αρκετά γνωστός αυτός ο δίαυλος επικοινωνίας, είναι μάλλον η τέλεια ευκαιρία για να βγάλετε γούστα. Το Netflix μάλιστα έχει ήδη αποδείξει ότι αρέσκεται στο να αναβιώνει σειρές που έχουν κοπεί, ή απορριφθεί από άλλα κανάλια, οπότε αυτή μάλλον είναι η χρυσή μας ευκαιρία, ώστε όταν θα λέμε «Netflix n Chill» να εννοούμε την Κατερίνα Γιουλάκη να λέει αγανακτισμένη κοιτώντας προς το ταβάνι «Όχι, με τα πόδια, καλύτερα με τα πόδια». Όμως, με όλο αυτό τον κύκλο εργασιών, καθώς και τις πολυάριθμες συμφωνίες που πρέπει να κάνει η εταιρεία με διάφορα στούντιο και εταιρείες παραγωγής για να φιλοξενήσουν τα προϊόντα τους, η υπηρεσία συνεχούς ροής απλά δεν έχει ό,τι χρειάζονται οι χρήστες της.

Μπορείτε να μπείτε εδώ και να πείτε στους υπεύθυνους προγράμματος του Netflix «Έχετε πέντε λεπτά να μιλήσουμε για τον σωτήρα μας τον Ζάχο Δόγκανο / Γιάννη Δαλιανίδη / Κάκαλο;». Ποιός ξέρει, μπορεί να σταθείτε τυχεροί, μιας και το Netflix έχει ήδη δηλώσει ότι θέλει να επεκτείνει κι άλλο τις παραγωγές σε γλώσσες άλλες πέραν της Αγγλικής.

 

Best of internet