Quantcast
THE STREAM

Ογδονταφευγάχρονος σκαρφάλωσε σε δέντρο σε πλατεία της Κομοτηνής επειδή μπορούσε

Η Ελλάδα κατέκτησε άλλο έναν πλάτανο, χάρη στον παππού κασκαντέρ


THE NEWSROOM · 7 Ιουλίου 2018

Ένα εμφατικό #bodygoals και #demegalono έπαιξε στην Κομοτηνή την Πέμπτη που μας πέρασε, αφού ένας παππούς 82 χρονών πέρασε από μια πλατεία της Κομοτηνής, είδε ένα ψηλό δέντρο και αποφάσισε να το σκαρφαλώσει επειδή μπορεί.

Όπως διαβάζουμε στο xronos.gr, ο 82χρονος Γιώργος Ουρεϊλίδης πέρασε το πρωί της Πέμπτης από την πλατεία Ειρήνης, είδε τον μεγάλο πλάτανο και του καρφώθηκε στο κεφάλι να τον σκαρφαλώσει, μάλλον για να κατακτήσει άλλη μια κορυφή ανεβαίνοντας «στο πιο ψηλό δέντρο της πλατείας». Ωστόσο, σκέφτηκε ότι αφού θα κάνει ούτως ή άλλως το κασκαντεριλίκι, τουλάχιστον να έχει και μια επίγευση από Ελλάδα, οπότε πετάχτηκε να πάρει μια Ελληνική σημαία, και άρχισε να σκαρφαλώνει στο τεράστιο δέντρο.

Προφανώς, με το που άρχισε το εγχείρημά του ο ογδονταφευγάχρονου, αρκετός κόσμος μαζεύτηκε κάτω από το δέντρο, με πολλούς να του συνιστούν να σταματήσει αυτό το παρακινδυνευμένο εγχείρημα, αφού λογικά στο μυαλό πολλών θα ερχόταν η ρήση του σοφού λαού, σύμωνα με την οποία ο γέρος, ή από πέσιμο, ή από χέσιμο.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το τοπικό site, τίποτα από τα δύο δε συνέβη, αφού ο ατρόμητος παππούς κατάφερε και να ανέβει στο δέντρο, αλλά και δε φάνηκε να φοβήθηκε τίποτα, μιας και ήταν συνηθισμένος να σκαρφαλώνει σε κολώνες ηλεκτρικού ρεύματος από την εποχή που δούλευε εναερίτης στη ΔΕΗ. Όπως δήλωσε ο ίδιος:

Ξέρω τί κάνω, σκαρφαλώνω όλη μου τη ζωή, δεν θα έκανα κάτι για να αφήσω πίσω μου παιδιά και εγγόνια. (…) Ο κόσμος δεν με πιστεύει όταν τους λέω πως είμαι 82 ετών. Οι άνθρωποι στην ηλικία μου είναι όλοι τους, κι αν μπορούν, μόνο στα καφενεία. (…) Εγώ κάθε μέρα που ξυπνάω ανεβαίνω με το ποδήλατο στο υδραγωγείο της Κομοτηνής. Κι από εκεί ξεκινάω και τρέχω μέχρι να φτάσω στη Νυμφαία. Όταν φτάσω, μετά επιστρέφω ξανά τρέχοντας».

Εάν όλα αυτά δεν σας φαίνονται αρκετά, σύμφωνα με τον ίδιο, ο παππούς αυτός είχε κουβαλήσει για κάποιο λόγο τη μητέρα του στην πλάτη του και είχε ανέβει 1420 σκαλιά (μετρημένα) στην Κολωνία. Αυτά.

 

Best of internet