Quantcast
THE STREAM

Αυτός ο σιωπηλός καυγάς για το παράθυρο λεωφορείου έχει πιο πολλή ένταση από θρίλερ

Πως το ζήτημα του αν το παράθυρο θα μείνει ανοιχτό ή κλειστό εξελίσσεται σε Ψυχρό Πόλεμο


THE NEWSROOM · 5 Ιουλίου 2018

Όλες και όλοι ξέρουμε πολύ καλά πόσο άβολος τόπος είναι τα ΜΜΜ. Κάθε λεωφορείο, τρόλεϊ ή βαγόνι του ηλεκτρικού και του μετρό είναι μια έρημος πραγματικής επικοινωνίας, όπου όλοι δίνουν έναν δύσκολο αγώνα να αποφύγουν κάθε μη απολύτως απαραίτητο βλέμμα και άγγιγμα με τους συνεπιβάτες, πόσο μάλλον μια συνομιλία. Είναι το μέρος που ο κόσμος κοιτάει τα νύχια του πιο πολύ κι από αυτόν που κάνει μανικιούρ. Είναι εκεί που προτιμάς να κάνεις χαϊκού με τις στάσεις της μπλε γραμμής. Eίναι τα ΜΜΜ.

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, σε αυτό το περιβάλλον κάθε πράξη που απαιτεί ανθρώπινη επικοινωνία είναι πολύ δύσκολη. Αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά σε αυτό το βίντεο από Ρωσία μεριά που κάνει το γύρο του Ίντερνετ από την Τρίτη. Εδώ μάλιστα το ζήτημα δεν είναι απλά να μαζευτεί λίγο ο συνεπιβάτης, αλλά το αν το παράθυρο του λεωφορείου θα είναι ανοιχτό ή κλειστό, μια συζήτηση που στην κλίμακα δυσκολίας βρίσκεται μεταξύ Κυπριακού και Παλαιστινιακού.

Αυτό το βίντεο αποδεικνύει πως η πάλη για την τύχη του παράθυρου μπορεί να έχει περισσότερη ένταση από τον Ψυχρό Πόλεμο:

Two People Argue Over Bus Window

This silent dispute over a bus window is seriously intense… 😂😂ViralHog

Gepostet von UNILAD am Dienstag, 3. Juli 2018

Best of internet