Quantcast
THE STREAM

Aυτό το παράξενο σημάδι στο έδαφος είναι λογικά το μήνυμα της ανθρωπότητας προς το σύμπαν

Ένα από τα σύγχρονα θαύματα του κόσμου χαράχτηκε στον πάτο μιας λίμνης στην Αυστραλίας


THE NEWSROOM · 3 Ιουλίου 2018

Όταν θα έρθει αυτή η ευλογημένη μέρα που θα επισκεφτεί τον πλανήτη Γη ένα είδος ανώτερο από τον homo sapiens και όταν λοιπόν το εξωγήινο BBC θα γυρίσει το Planet Earth διερευνώντας την ανθρώπινη συμπεριφορά, θα υπάρξει λογικά ένα επεισόδιο αφιερωμένο στα πουτσάκια.

Οι φαλλικές απεικονίσεις και τα φαλλικά ομοιώματα δεν είναι μια καινούρια υπόθεση. Χαραγμένα σε σπηλιές, κατασκευασμένα από πηλό, απεικονιζόμενα σε γραβάτες υπουργών εθνικής άμυνας, ή σκαλισμένα με ξύλο σε βουνοκορφές, όλος ο κόσμος είναι γεμάτος από άτεχνα ή περίτεχνα πουτσάκια, με ηθικούς αυτουργούς συνήθως ανθρώπους που έχουν πουλί. Τέτοια είναι μάλλον και η περίπτωση αυτού του τεράστιου πέους που εμφανίστηκε στον πάτο μιας αποξηραμένης λίμνης στην Αυστραλία.

Συγκεκριμένα, αυτό το μνημείο φυσικής ομορφιάς βρίσκεται στην περιοχή Bellarine, μια αγροτική περιοχή της Βικτώρια. Η τοποθεσία στο google maps έχει 98 αξιολογήσεις και σχεδόν 5 αστεράκια, ενώ η ονομασία της είναι «Benis», σατανικά ομόηχο με το «Penis» ώστε να πιστέψουμε ότι έγινε τυχαία.

Εάν είστε κάποιοι από τους ευκολόπιστους που πιστεύουν ότι η Αυστραλία είναι υπαρκτή χώρα και ότι δεν είναι hoax και εάν τέλος πάντων κανονίζετε κάποια εκδρομούλα προς την Ωκεανία, τότε καλά θα κάνετε να επισκεφτείτε και το Benis. Μπορείτε να βρείτε εύκολα το δρόμο σας εδώ:

Best of internet