Quantcast
THE STREAM

Ξεκινήστε τη βδομάδα σας με το γέροντα Τζημερίσιο να απαγορεύει ξανά το ΚΚΕ

Ο γκουρού του ένοπλου φιλελευθερισμού θα δικάσει σήμερα ένα ιστορικό λάθος της Μεταπολίτευσης


THE NEWSROOM · 2 Ιουλίου 2018

Υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να ξεκινήσετε την εβδομάδα, αλλά και τον μήνα από το να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο πολιτικό mastermind Θάνο Τζήμερο; Όλοι γνωρίζουμε ότι η Δευτέρα είναι μια δύσκολη μέρα γιατί σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας αφόρητης εβδομάδας μέσα στην οποία θα πρέπει να αντέξετε το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν συντελεστεί το απόλυτο ξερίζωμα του κοινωνικού κράτους, η ποινικοποίηση του να είσαι ΚΚΕ και η ανάσταση της Μάργκαρετ Θάτσερ. Ωστόσο αυτή τη μουντή Δευτέρα έρχεται να τη γεμίσει με αχτίδες ελπίδας ο πρόεδρος του «Δημιουργία Ξανά», διοργανώνοντας άλλο ένα ξεγυρισμένο #asktzimeros για να σας λύσει όλες σας τις απορίες, ειδικά αν αυτές οι απορίες έχουν να κάνουν με το γιατί πρέπει να κριθεί παράνομο εδώ και τώρα το ΚΚΕ.

Φανταστείτε ότι περπατάτε σε μια ξερή έρημο όπου το μόνο που σας περιβάλλει είναι μια απέραντη και ξερή άμμος σοσιαλιστικής ιδεοληψίας, μέχρι που φτάνετε σε μια όαση και βγαίνει από μέσα ένα σοφό τζιμεροτζίνι στο οποίο μπορείτε να κάνετε 3 ερωτήσεις. Τι θα ρωτούσατε τον μεγάλο σοφό; Ο ίδιος ο Τζήμερος έχει κάποιες προτάσεις:

Σήμερα το βράδυ, στις 21:00 (ακριβώς) θα μιλήσω για το μεγάλο έγκλημα της μεταπολίτευσης: την νομιμοποίηση του ΚΚΕ. Και…

Gepostet von Thanos Tzimeros am Sonntag, 1. Juli 2018

Σε αυτό το δευτεριάτικο spiritual ταξίδι, ο γιόγκι του νεοφιλελευθερισμού θα μιλήσει για «Το μεγάλο έγκλημα της μεταπολίτευσης» που δεν είναι άλλο από το «Η νομιμοποίηση του ΚΚΕ». Ανακαλύπτουμε μάλιστα, ότι σε προηγούμενα Δευτεριάτικα sessions, ο μεγάλος γκουρού έχει αγγίξει θέματα, όπως το Σκοπιανό «το εθνικό έγκλημα που κάποιοι, όχι μόνο Συριζαίοι, επιδιώκουν να ολοκληρώσουν. Θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας. Θα προηγηθούν δύο μικρά σχόλια: για το Athens Pride και την απεργία πείνας του Κουφοντίνα». Μια άλλη Δευτέρα ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά έδωσε αποστάγματα γνώσης για την «απανθρωπιά του κρατικού “ανθρωπισμού”», και φυσικά την «απειλή του Ισλάμ».

Εν ολίγοις, μην κανονίσετε τίποτα σήμερα το βράδυ, αλλά μαζευτείτε με το παρεάκι σας και υποβάλετε τις ερωτήσεις σας στον πρόεδρο του Δημιουργία Ξανά, πάρτε τις απαντήσεις που ζητάτε και ζήστε ένα καυτό και λαμπερό νεοφιλελεύθερο καλοκαίρι.

Best of internet