Quantcast
THE STREAM

Αυτός ο αεροσυνοδός που τρώει κουτουλιά από σουρωμένο είμαστε εμείς τη Δευτέρα στη δουλειά

Καμιά φορά η φάση «δουλειά» απλά δεν είναι αυτό που αναλογεί στην πληρωμή σου


THE NEWSROOM · 2 Ιουλίου 2018

Τις περισσότερες φορές ο εφιάλτης σε μια πτήση μπορεί να είναι ότι το αεροπλάνο θα πέσει, ότι κάτι πάει στραβά με την αριστερή φάλαγγα, ότι θα κάθεστε μπροστά από κάποια γυμνή πατούσα σφηνωμένη ανάμεσα στο κάθισμά σας, ή ότι θα κάθεστε δίπλα από κάποιο μωρό που κλαίει ασταμάτητα. Είναι ωστόσο κάποιες πτήσεις που σε ταξιδεύουν μεταφορικά ακόμη περισσότερο απ’ ό,τι κυριολεκτικά. Όπως αυτή η πτήση από Παρίσι προς Μαγιόρκα, στην οποία φαίνεται ότι επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο μεθυσμένοι (και αρκετά εξαγριωμένοι λόγω της δίωρης καθυστέρησης) πέντε επιβάτες, από τους οποίους ο ένας κατάφερε να δώσει και μια αποχαιρετιστήρια κουτουλιά σε έναν αεροσυνοδό-φροντιστή.

Οι μάρτυρες αποκάλυψαν πώς οι εντάσεις άρχισαν να ανεβαίνουν όταν η πτήση, από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού με προορισμό τη Μαγιόρκα, καθυστέρησε αρκετές ώρες χθες το βράδυ λόγω περιορισμών εναέριας κυκλοφορίας. Μιλώντας στο Sun Online, ένας μάρτυρας ανέφερε ότι υπήρχαν μερικοί επιβάτες που έγιναν κομοδίνο από ξύδια στο αεροδρόμιο όσο περίμεναν να επιβιβαστούν στη συγκεκριμένη πτήση.

Απ’ ό,τι φαίνεται, μετά την επιβίβαση των επιβατών στο αεροσκάφος, ζητήθηκε από τέσσερα άτομα να αποβιβαστούν απ’ το αεροπλάνο επειδή η συμπεριφορά τους προκαλούσε φασαρία. Όμως, καθώς οι άνδρες ασφαλείας του αεροδρομίου συνόδευαν τους επιβάτες εκτός του αεροπλάνου, ένας από τους επιβάτες που μανιαουρίζονταν τελικά μάζεψε όλες του τις δυνάμεις και έριξε μια κουτουλιά σε έναν φροντιστή. Μια επιβάτης κατέγραψε αυτό που ακολούθησε αμέσως μετά την κουτουλιά.

«Μια άφιξη με δύο ώρες καθυστέρησης και με μια άθλια υποδοχή στο αεροσκάφος που οδήγησε σε βίαιους τραυματισμούς για όλους τους επιβάτες στο αεροδρόμιο του Παρισιού.»

Βέβαια η επιβάτης που ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο επιτίθεται στην εταιρία και στο πλήρωμα λέγοντας για τραυματισμούς των επιβατών, προκαλώντας την αντίδραση του κόσμου που της απάντησε «όταν σου επιτεθούν στον δρόμο μην έρθεις στο twitter να κλαφτείς».

Όπως και να χει, αυτή η πτήση περιγράφει σύντομα και εικονοκλαστικά την ραγδαία εξέλιξη που έχει συντελεστεί στις αερομεταφορές 115 χρόνια μετά την πρώτη πτήση με αεροπλάνο.

Best of internet