Quantcast
THE STREAM

Σε μακεδονική πορεία βρήκε φιλόξενο σπίτι ένα σύνθημα για μαχαίρωμα αντιφάδων

Κανένα φασιστικό σύνθημα δε θα μείνει αβοήθητο από αυτά τα χρυσά παιδιά


THE NEWSROOM · 2 Ιουλίου 2018

Μπορεί παλιά να μην ήταν εύκολο για κανένα να βγει στο δρόμο και να φωνάξει συνθήματα για μαχαιρώματα αντιφασιστών, επιτέλους όμως, τα φασιστικά συνθήματα που μιλάνε για μαχαιρώματα αντιφάδων έχουν βρει τον τελευταίο καιρό ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι στο οποίο μπορούν να μεγαλώσουν με την ησυχία τους. Αυτό το σπιτικό είναι τα συλλαλητήρια των νεόκοπων Μακεδονομάχων, οι οποίοι, με οδηγό την αγάπη τους για την πατρίδα, έχουν ανοίξει ένα νοτιομακεδονικό σπιτικό μαζί με τους φασίστες, με αποτέλεσμα, καθ’ όλο αυτό το διάστημα της αναζωπύρωσης των Μακεδονικών πατριωτικών αισθημάτων, τα αντίστοιχα συλλαλητήρια να συνοδεύονται από βεβηλώσεις μνημείων ολοκαυτώματος μέχρι και επιθέσεις σε καταλήψεις.

Αυτή τη φορά, ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ και το οποίο διάφοροι μακεδονομάχοι προσπάθησαν να το αποκρύψουν, δείχνει όλους αυτούς τους ένθερμους πατριώτες που βαστάνε μακεδονικές Θερμοπύλες, να φωνάζουν Μακεδονικά συνθήματα όπως «Μαχαίρι στην καρδιά του κάθε αντιφά».

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός ούτως ή άλλως επεισοδιακού συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό, την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη, ενώ οι ίδιοι πατριώτες είχαν εμπλακεί σε άλλα επεισόδια το ίδιο βράδυ. Είμαστε σίγουροι ότι εάν το μακεδονομαχικό σήριαλ συνεχίσει, τότε θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και να ακούμε όλο και περισσότερα φασιστικά συνθήματα που θα βγαίνουν από την όμορφη φασιστική φωλίτσα που υπάρχει πάντα στο κέντρο των Μακεδονομαχικού «κινήματος».

Best of internet