Quantcast
THE STREAM

Μούχρωμα στο 040: Live ποιητικά battles θα παίζουν στα λεωφορεία Αθήνας και Πειραιά από Οκτώβρη

Ζωντανή ποίηση πάνω από γαμωσταυρίδια με ελεγκτές, τι καλύτερο


THE NEWSROOM · 29 Ιουνίου 2018

Το Λεωφορείο 140 του Βύρωνα Θεοδωρόπουλου όλοι το ξέρουμε. O αγαπημένος μας κωμικός είναι αυτός που αποφάσισε να πλέξει ένα λυρικό έπος στο λεωφορείο που δεν φτάνει ποτέ πουθενά, με αποτέλεσμα να δώσει το έναυσμα σε κάθε ποιητική ψυχή – θαυμαστή των λεωφορείων.

Και ο κόπος του όπως φαίνεται έχει καρπούς αγαπητές φίλες και φίλοι. Όπως διαβάζουμε, στα πλαίσια της διοργάνωσης “Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου”, οι δήμοι Πειραιά και Αθήνας (εννοείται θα ήταν ανακατεμένος ο Καμίνης) εκτός από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, θα φέρουν την ποίηση στο λεωφορείο. Μέσα στο λεωφορείο, καθώς ο κόσμος θα προσπαθεί να αποφύγει το ακουμπήσει τον διπλανό του, ποιητές θα απαγγέλουν live κομμάτια από τις ποιητικές τους συλλογές.

Μάλιστα, τo λεωφορείο που θα έχει την τιμή να ζήσει πρώτο αυτή την τελείως «Απαράδεκτοι» φάση, η οποία ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου, είναι το “040”. Καθώς οι επιβάτες θα προσπαθούν να σκοτώσουν τις λίγες ωρίτσες της διαδρομής, θα ακούνε τους διάφορους ποιητές φανφάρες. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι καλύτερο πραγματικά, ειδικά καθώς οι ποιητικοί στίχοι θα επενδύουν γαμωσταυρίδια με ελεγκτές. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Best of internet