Quantcast
THE STREAM

Πιο γρήγορα από γνωστό αστυνομικό έσβησε ο άσπρος δρόμος του Καμίνη από τη βροχή

Τα είδε όλα μαύρα τελικά το λευκό προεκλογικό έργο του Γιώργου Καμίνη


THE NEWSROOM · 26 Ιουνίου 2018

Τη μοίρα που μέλλεται σε κάθε φιλόδοξη προσπάθεια σε αυτή τη χώρα που προσπαθεί να ξεχωρίσει από τη μετριότητα και τις ευκολίες είχε και η τελευταία απόπειρα του Δήμου Αθηναίων να αναβαθμίσει το πολύ basic οδικό δίκτυο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, ήταν η προσπάθεια του Φαραώ των Άριστων αυτής της χώρας να αλείψει ένα δρόμο του Κέντρου της Αθήνας με μια νέα αντιθερμική αλοιφή που ναυάγησε, πιο πένθιμα κι από τη γνωστή περίπτωση αστυνομικού που αναβοσβήνει.

Έτσι μας σύστησε ο Γιώργος Καμίνης το πασάλειμμα του δρόμου με μια καινούρια ειδική αντιθερμική τυροκαυτερή:

Σήμερα, ένα κομμάτι της οδού Κολοκοτρώνη στο Εμπορικό Τρίγωνο, το δικό μας τρίγωνο -πρότυπο, επιστρώθηκε με ένα ειδικό υλικό που δεν εγκλωβίζει τη θερμότητα και δροσίζει το σημείο. Μία πιλοτική εφαρμογή που αναπτύσσεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη. @ResilientAthens

Μαζί με εικόνες από το event:

Αγνοώντας προφανώς τις κακιές γλώσσες που λένε ότι ο Ντιμάρκο θυμήθηκε να κάνει να αναγγείλει την ολοκλήρωση εντυπωσιακών έργων ένα χρόνο πριν τις εκλογές, ο Γεώργιος Καμίνης, γνωστός και ως Μέγας Διώκτης των Άστεγων, ανακοίνωσε προχτές το επιτυχημένο μπότοξ σε ένα κομμάτι της Κολοτρώνη. Για την ακρίβεια όχι απλά η Κολοκοτρώνη έβαλε κρέμα, αλλά το ενυδατικό υλικό που θα κάνει την Κολοκοτρώνη μας πιο δροσερή είναι πιλοτική εφαρμογή που δεν έχει ξαναγίνει πουθενά στην Ευρώπη. Eπειδή είναι πολύ φλώροι μάλλον, όπως φάνηκε.

Γιατί όπως σχολίασε την επόμενη ακριβώς μέρα η εκλεκτή αντιδήμαρχος Πρασίνου του Καμίνη, Ελένη Μυριβήλη, το υλικό κανονικά ήθελε μια ολόκληρη μέρα για να στεγνώσει και να δέσει. Δυστυχώς για το αναπτυξιακό πλάνο του Δήμου, ο Δίας τα πήρε στο κρανίο με αποτέλεσμα τις γνωστές βροχές που έχουν μετατρέψει τις καλοκαιρινές συναυλίες του τελευταίου διαστήματος σε Camel Trophy. Τελικά, το νεράκι παρέσυρε όλη τη λευκή αλοιφή, με το αποτέλεσμα να μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια άσπρη τρύπα στο νερό.

Μια ακόμη φοβερή λεπτομέρεια είναι αυτή είχαν συνεννοηθεί με την ΕΜΥ για να έχουν 12 (ολόκληρες) ώρες λιακάδα, σαν μιλάμε για άπλωμα μπουγάδας ρούχων. Γιατί όπως ανακοίνωσε η κ. Μυριβήλη από το fb λογαριασμό της, είναι όλοι άμπαλοι αλλά τα πράγματα θα πάνε καλά:

«Η αστάθεια του καιρού, αυτή η βροχή, μας έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Το ξέραμε ότι ήταν ρίσκο. Αλλά με τους ανθρώπους της Guard Top που είναι στην Αθήνα αποφασίσαμε να το τολμίσουμε [sic]. Κανονικά πρέπει να μείνει 24 ώρες στεγνό. Θα το φτιάξουμε, με νέα εφαρμογή, μόλις σταθεροποιηθεί ο καιρός! Έχουμε υλικό, τεχνογνωσία και καθοδήγηση!»

Η αστάθεια του καιρού, αυτή η βροχή, μας έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Το ξέραμε ότι ήταν ρίσκο. Αλλά με τους ανθρώπους…

Gepostet von Eleni Myrivili am Sonntag, 24. Juni 2018

Nομίζουμε πάντως πως η συγκεκριμένη Υπόθεση του Άσπρου Δρόμου αξίζει να μείνει στην ιστορία, νομίζουμε πως δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο προεκλογικό αυτογκόλ όσο ζούμε, να’ναι καλά ο Ντιμάρκο να μας προσφέρει πάντα τέτοια.

 

Best of internet