Quantcast
THE STREAM

Ηλεία: Βρέφος κατέληξε στο νοσοκομείο επειδή το πότισαν κατά λάθος με τσίπουρο

Το μεθυσμένο βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ανδρέας Παπανδρέου» επειδή έδειχνε έντονα σημάδια υπνηλίας


THE NEWSROOM · 25 Ιουνίου 2018

Τι (άλλο) να πει κανείς για τον αγαπημένο Πελοποννησιακό νομό που κατέχει την πρωτοκαθεδρία στην λούμπεν ειδησεογραφία, ώστε οι ούτως ή άλλως εξωφρενικές ειδήσεις από την Ηλεία να μη μοιάζουν με προϊόν μυθοπλασίας; Εν’ ολίγοις, εάν δεν είχατε μια εικόνα για του τι συμβαίνει στα άγια χώματα του εν λόγω νομού, ίσως δυσκολευόσασταν να πιστέψετε ότι κάποιοι γονείς θα ανακάλυπταν στο νοσοκομείο ότι είχαν ποτίσει κατά λάθος το ενός έτους μωρό τους με αγνό τσιπουράκι.

Όπως μεταδίδει το patrisnews.gr, το βράδυ του Σαββάτου, παρουσιάστηκε στο νοσοκομείο μια ιδιαίτερη περίπτωση μέθης: ένα βρέφος 14 μηνών διακομίστηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο με συμπτώματα υπνηλίας.

Από την πρώτη εξέταση διαπιστώθηκε κάτι ασυνήθιστο και περίεργο: το μωρό μύριζε αλκοόλ. Οι γιατροί κινήθηκαν αστραπιαία και έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις στο μωρό, για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Τελικά το μυστήριο της έντονης υπνηλίας λύθηκε όταν στην ενημέρωση των γονέων και στη συζήτηση τους με τους γιατρούς, κατέληξαν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ένα συγγενικό τους πρόσωπο μπέρδεψε τα μπουκαλάκια και αντί να αραιώσει την βρεφική κρέμα με νερό, την αραίωσε με τσιπουράκι, φτιάχνοντας ένα μπομπάτο κοκτεϊλάκι που έστειλε το βρέφος σε άλλη διάσταση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γιατροί έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες και το επόμενο πρωί το βρέφος μαζί με τους γονείς του πήρε εξιτήριο σώο και αβλαβές, να ζήσει το χανγκόβερ του στην ηρεμία του σπιτιού του.

Best of internet